TySy Fotografie
Adjani van TySy fotografie Gastblogs Onze gastbloggers Vraag maar raak

Recap van de “vraag maar raak” met Adjani van TySy Fotografie

Wat was het warm afgelopen maandag! Maar ondanks dat zat Adjani van TySy Fotografie voor jullie klaar om al jullie vragen te beantwoorden over alles wat te maken heeft met honden fotografie! Wij willen Adjani heel erg bedanken dat ze ondanks het weer jullie allemaal te woord heeft gestaan! Ben je benieuwd naar alle vragen en antwoorden? Lees dan snel verder!

Welke camera en lenzen gebruik je het meeste?

Celinethebritishshorthair stelde bovenstaande vraag. De reactie van Adjani van TySy Fotografie is:

Ik fotografeer met de Canon 5D Mark II en voornamelijk met mijn 55-250mm zoomlens. Maar ook wel met lichtsterke 50mm portretlens

Hoe spot jij altijd de mooiste locaties voor je foto’s?

Hondenwereldonline.nl stelde bovenstaande vraag. De reactie van Adjani van TySy Fotografie is:

Ik maak altijd heel erg graag gebruik van de omgeving om me heen. Dus ik zoek vaak naar mooie bloemen, een bankje, een bruggetje of een mooie boomstam en daar maak ik dan mijn foto’s. Verder is water bijna altijd wel een succes en dan is vooral een beekje of een ven een goede plek om mooie foto’s te maken

Wat is je favoriete ras om te fotograferen?

Pipdeteckel_ stelde bovenstaande vraag. De reactie van Adjani van TySy Fotografie is:

Wat een leuke vraag! Elk ras heeft iets leuks en elke kruising is bijzonder. Zelf hou ik heel erg van kortharige hondjes. Of van rassen die je niet zo vaak tegen komt zoals een Basenji. Qua karakter vind ik honden leuk die heel erg fanatiek zijn om te werken voor hun baasje. Maar ik vind het een moeilijke vraag, alle honden zijn leuk!

Hoe kun je een hond vast leggen op de manier zoals hij echt is? Zodat je dus echt zijn karakter ziet en niet poseert?

Noahondje stelde bovenstaande vraag. De reactie van Adjani van TySy Fotografie is:

Dat is inderdaad een goede vraag en een moeilijk onderwerp! Het gaat bij mij eigenlijk een beetje vanzelf! Ik probeer de hond gewoon zichzelf te laten zijn en dan af en toe tussendoor te laten poseren. Maar ik doe dit wel op een positieve en ongedwongen manier. En soms werkt gewoon heel veel gekke geluidjes!

Heb jij de “vraag maar raak” gemist? Hou dan zeker onze Instagram kanalen in de gaten zodat je niks meer mist! Wil je graag op de hoogte blijven van al onze nieuwste blogs? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief hiernaast. Volg je TySy Fotografie nog niet op Instagram of Facebook? Doe dit dan zeker nog even. Wil je meer blogs lezen van TySy Fotografie neem dan een kijkje op haar eigen gastbloggers pagina. En natuurlijk heeft zij ook nog een eigen website waar je meer leest over haar fotoshoots.

Shelley

Shelley is de bedenkster van hondenwereldonline.nl. Hier blogt ze een aantal keer per week. Ze blogt hier over van alles wat met honden te maken heeft en deelt ze haar passie met haar lezers. Ze is trotse eigenaresse van Dwergkees Xena, haar grote liefde.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *