Gastblogs Jeannette van Hondentrainingjeannette Onze gastbloggers Vraag maar raak

Welkom Jeannette van hondentrainingjeannette!

Mijn naam is Jeannette Spaan en woon in Houten samen met Otis, een eigenwijze en lieve Norfolk Terriër van 3 jaar oud. Ik wilde, door de aanschaf van Otis, honden en hun gedrag beter begrijpen en mijn kennis en ervaringen verbreden. 

Mijn opleiding:

Hierdoor besloot ik de stoute schoenen aan te trekken en begon in 2017 als Kynologisch instructeur in opleiding. Deze opleiding heb ik gevolgd op de Martin Gaus Academie te Lelystad. Ik ben trots om te mogen zeggen dat ik coach, trainer en gedragsdeskundige ben zowel voor mens als hond. Voordat ik met honden wilde werken, was ik bezig met de opleiding als onderwijsassistent. 

Trainingen:

Mijn ervaringen met honden en kinderen komt dus super goed uit voor de Hond & Kind trainingen, aangezien ik daar mijn specialiteit van maak. Ik ben ook enorm trots op het feit dat ik de 1e instructeur in Houten ben die gespecialiseerd is in de trainingen voor Hond & Kind. Eveneens ben ik een van de eerste uit de regio Utrecht. Verder geef ik natuurlijk ook puppycursus, basiscursus, aankoopadvies/rasadvies en training voor angst voor honden. Verder ben ik van plan om mijn kennis over honden en het gedrag te delen door in de toekomst diverse workshops te geven. 

Mijn doel:

Mijn doel is om de band te versterken tussen mens en hond. Hiervoor is mijn manier van trainen gebaseerd op positiviteit, belonen en heel veel plezier. 

Wat ga ik doen bij Hondenwereldonline.nl?

Bij Hondenwereldonline.nl zal ik me vooral bezig houden met het schrijven van blogs met daarin veel gestelde vragen over honden en het gedrag. Maar ook over verschillende baasjes, situaties en trends. Zo was laatst in het nieuws dat de stroomband niet meer gebruikt mag worden. Hier heb ik natuurlijk een mening over en deel die graag met jullie. Maar ook zal ik af en toe diverse tips geven en deel ik ervaringen uit de lessen die ik geef. Waarom af en toe tips en niet alleen maar? Omdat elke hond anders is en er eigenlijk geen “basic”/”gewone” of “perfecte” hond bestaat. Ik kan bijvoorbeeld niet dezelfde tips geven aan een mops en een herder. Het zijn verschillende rassen die verschillende triggers en redenen hebben om bijvoorbeeld iets te slopen of om te blaffen. Instinct en “selective breeding” bijvoorbeeld. Tuurlijk ga ik vragen beantwoorden en tips en trucs delen met jullie. Ik ga mijn uiterste best doen om jullie vragen te beantwoorden en te helpen! 

Wij wensen Jeannette heel veel plezier en succes bij Hondenwereldonline.nl. Wil je graag een kijkje nemen op haar website? Klik dan hier. Ook kan je haar volgen via Instagram en Facebook. Zet 3 juni alvast in je agenda want dan gaat de eerste “vraag maar raak” online en mag je Jeannette de hele dag vragen stellen over het gedrag van jouw hond!

Jeannette van hondentrainingjeannette

Mijn naam is Jeannette Spaan en woon in Houten samen met Otis, een eigenwijze en lieve Norfolk Terriër van 3 jaar oud. Ik besloot de stoute schoenen aan te trekken en begon in 2017 als Kynologisch instructeur in opleiding. Deze opleiding heb ik gevolgd op de Martin Gaus Academie te Lelystad. Ik ben trots om te mogen zeggen dat ik coach, trainer en gedragsdeskundige ben zowel voor mens als hond.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *