KONG Original
Hond en gezin Om zelf uit te proberen Recepten Verzorging Voeding & Snacks Winkels & Merken

Recepten voor de KONG Original!

Voor huisdierplein.nl mochten we super leuke producten testen waaronder de KONG Original. Ja! Inderdaad de “gewone” KONG. Wij waren al fan van de puppy KONG maar deze is toch een stuk steviger waardoor het lastiger is voor je hond om de snack uit de KONG te krijgen. Wil je graag lezen wat nog meer onze bevindingen waren? Check dan snel deze blog. Vandaag lees je allemaal lekkere recepten die je kan gebruiken voor jouw KONG Original. Wil je graag de KONG Original zelf aanschaffen? Klik dan hier. Wil je graag een kijkje nemen op Huisdierplein? Klik dan hier.

De ontbijt KONG

Deze KONG staat ook wel bekend als het “ijsje”. Wij hebben ons eigen draai eraan gegeven. Wat je nodig hebt is een appel en yoghurt. Snij de appel in hele kleine stukjes en doe deze in de KONG. Bewaar 1 groter stukje van de appel om de KONG straks af te dichten. Vul de KONG verder met de yoghurt en doe het grotere stukje appel er als laatste in. Leg de KONG 1 uurtje in de vriezer en je hebt een heerlijk “ijsje”. Vergeet niet voor dat je de KONG aan je hond geeft hem eventjes onder de kraan te houden. Zo voorkom je dat je hond klachten krijgt aan zijn tong door de kou!

De appel koekjes KONG

Dit is een vrij simpel receptje die je snel kan maken als je bijvoorbeeld weg moet. Pak een handje met koekjes (of snoepjes). Vul de KONG met deze koekjes en dicht het grote gat van de KONG met een stukje appel. Dit was overigens niet het favoriete receptje van Xena die wij hebben uitgetest!

De kaas KONG

Voor dit receptje maken wij gebruik van een plakje kaas en een lepel pindakaas! Dicht het kleine gaatje van de KONG af met een stukje kaas. Vul de KONG verder met de pindakaas. Dicht het grote gat ook weer af met een stukje kaas. Dat is gegarandeerd smullen! Dit was 1 van Xena haar favoriete.

De pinda leverworst KONG

Ik denk dat dit receptje echt Xena haar favoriet was! Eigenlijk maak je deze KONG precies hetzelfde als de kaas KONG maar dan met leverworst. Met een klein stukje leverworst dicht je het kleine gaatje en het grote gat af. Verder vul je de KONG met pindakaas.

Het filmpje:

Wil je weten hoe wij de receptjes hebben gemaakt en wat Xena haar reactie was? Check dan snel het onderstaande filmpje.

Wanneer ga jij deze receptjes uitproberen? Wil je ons graag laten weten wat jij van de receptjes vind deel dan een foto of video op Instagram of Facebook en vergeet ons en Huisdierplein daar niet in te taggen! Je kan ook #HWOVSHUISDIERPLEIN gebruiken! Vergeet je ook niet mee te doen met onze winactie in samenwerking met Huisdierplein? Je kan nog mee doen t/m 27/05. Je vind de winactie op ons Instagram kanaal.

*Deze blog is in samenwerking met Huisdierplein. Alle meningen zijn onze eigen ervaringen.

Shelley

Shelley is de bedenkster van hondenwereldonline.nl. Hier blogt ze een aantal keer per week. Ze blogt hier over van alles wat met honden te maken heeft en deelt ze haar passie met haar lezers. Ze is trotse eigenaresse van Dwergkees Xena, haar grote liefde.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *