Activiteiten loopse hond
Hond en gezin Om zelf uit te proberen Recepten Verzorging Voeding & Snacks Winkels & Merken

Recepten KONG Quest Starpods.

De Starpods van KONG zijn super leuk om zo mee te spelen maar het is nog leuker als je hem vult met heerlijke snacks! In deze blog lees je lekkere recepten voor in je KONG Quest Starpods. Wil je zelf graag de KONG Quest Starpods hebben? Je kan ze hier vinden. Wij waren zelf niet bekend met de KONG Quest Starpods maar wij mochten deze testen van Huisdierplein.nl. Ze zijn onderdeel van het grote platform Plein.nl. Wil je graag onze review lezen over de Starpods? Klik dan hier.

Fruitsalade

Trek al je fruit maar van de fruitschaal en maak een heerlijke fruitsalade voor je hond (check wel even wat je hond wel en niet mag eten!) Wij hebben gebruik gemaakt van appel, kiwi en banaan. Vul de Starpods met het fruit en je hebt een heerlijke snack voor jouw hond.

Ei Fantasie

Kook je eitje hard gekookt. Vul de gaatjes op met kaas zodat het ei er niet direct eruit valt. Pel het eitje en vul de Starpods helemaal op met ei. Eetsmakelijk! Dit was trouwens 1 van de favoriete van Xena!

Snack Time

Dit is wel een beetje een knoei receptje en maak dit recept zeker niet als je net je vloer gedweild hebt! Maar Xena vond hem echt heerlijk en daar gaat het natuurlijk om. Vul alle rondjes van de Starpods met een klein beetje smeerkaas. Doe daarna een beetje rauw gehakt in de rondjes. In het grote rondje hebben wij alleen het gehakt gedaan. En dan begint het smul en knoei festijn!

Het filmpje

In het onderstaande filmpje zie je precies hoe wij alle receptjes hebben gemaakt en je ziet ook direct Xena haar reactie.

Je kan alleen nog vandaag mee doen met onze give away in samenwerking met Huisdierplein.nl. In deze give away kan je onder andere de KONG Quest Starpods winnen. Ga jij ook aan de slag met jouw Starpods en de heerlijke receptjes? Vergeet dan niet ons en huisdierplein te taggen. Je kan ook altijd #HWOVSHUISDIERPLEIN gebruiken om jouw creaties aan ons te laten zien.

*Deze blog is geschreven in samenwerking met Huisdierplein.nl. Al onze meningen zijn onze eigen ervaringen.

Shelley

Shelley is de bedenkster van hondenwereldonline.nl. Hier blogt ze een aantal keer per week. Ze blogt hier over van alles wat met honden te maken heeft en deelt ze haar passie met haar lezers. Ze is trotse eigenaresse van Dwergkees Xena, haar grote liefde.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *