peet's mobiele top trimsalon
Gastblogs Verzorging Verzorgingstips Vraag maar raak

Welkom Peet’s mobiele top trimsalon!

Eindelijk mogen wij jullie voorstellen aan onze top trimsters van Peet’s mobiele top trimsalon! Zij gaan al jullie vragen beantwoorden op het gebied van vachten en vachtverzorging. In de “vraag maar raak” mag je binnenkort de hele dag jouw vragen in sturen voor deze 2 top dames! Vandaag lees je iets meer over hun.

Stel jezelf eens voor:

Ik ben Petra en ik ben 50 jaar! Wij wonen in Alkmaar. Ik run nu zo’n 7 jaar Peet’s Mobiele Top Trimsalon. Dit doe ik samen met mijn dochter Celine. Ik trim al 30 jaar en mijn dochter is ook al vrij vroeg in het vak gerold. Op dit moment hebben wij 2 mobiele trimsalon waarmee we door het land heen rijden. Dit doen we voornamelijk in de omgeving van Alkmaar. In een straal van ongeveer 50km rijden wij rond en komen aan huis. Maar als je graag wilt dat wij langs je werk rijden om je hond op te halen dan is dat geen enkel probleem! Het trimmen is echt onze passie en we doen dit met heel veel liefde. We genieten enorm van ons werk als trimsters en genieten van elke hond.

Hoe is Peet’s Mobiele Top Trimsalon ontstaan?

We hadden dit concept gezien in Amerika. Toen wij dit zagen dachten we dat een top idee! Dit willen wij ook! Toen we weer in Nederland waren hebben we onze droom waar gemaakt en zijn we begonnen met Peet’s Mobiele Top Trimsalon. We vinden het geweldig dat we net dat stukje extra service en luxe kunnen bieden naar onze klanten toe. Dat onderscheidt ons ook van de rest.

Welke diploma’s hebben jullie behaald?

Wij hebben de diploma’s behaald van Hondentoiletteer Bedrijf. Dit staat ook wel bekend als het ABHB. Dit is de Nederlandse onafhankelijk vakvereniging voor gediplomeerde hondentrimmers. Verder hebben wij een aantal specialisatie cursussen gedaan voor hondenrassen die wij vaak in de salon tegen komen.

Welke dieren zijn er bij jullie welkom?

De meeste dieren die bij ons in de mobiele trimsalon komen zijn honden. Dit zijn zowel langharige honden als kortharige. Maar we komen ook vaak katten, konijnen en cavia’s tegen. Die geven wij ook altijd de juiste behandeling. In de winter komen we ook veel paarden tegen die wij dan scheren.

Ons doel is…

Om heel lang onze trouwe klanten tot dienst te zijn en alle dieren die wij tegen komen in de salon zo goed mogelijk te helpen. Zodat de dieren en de baasjes weer blij zijn met ons komst. Verder is ons doel bij hondenwereldonline.nl om alle vragen op het gebied van vachtverzorging en trimmen te beantwoorden. Dit lijkt ons zo leuk zodat de mensen weten wat er allemaal gebeurt in een trimsalon en wat er allemaal bij komt kijken. Ook lijkt het ons super leuk om iedereen een passend advies te geven!

Wil je graag jouw vraag stellen aan Petra en Celine? Hou dan onze Instagram in de gaten want daar maken wij bekend wanneer de eerste “vraag maar raak” is voor Peet’s Mobiele Top Trimsalon. Vergeet ook zeker niet Petra en Celine te volgen via Instagram en Facebook. Wil je een kijkje nemen op hun website? Klik dan hier.

Shelley

Shelley is de bedenkster van hondenwereldonline.nl. Hier blogt ze een aantal keer per week. Ze blogt hier over van alles wat met honden te maken heeft en deelt ze haar passie met haar lezers. Ze is trotse eigenaresse van Dwergkees Xena, haar grote liefde.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *