Gastblogger Misty
Gastblogs Misty van Mobiyo Focus

Welkom Misty en Bobby!

Mijn naam is Misty Bourguignon en ik ben 19 jaar oud. Ik woon samen met mijn ouders en ons hondje Bobby in Den Haag. Momenteel volg ik de opleiding verpleegkundige niveau 4 en ben ik werkzaam in de thuiszorg. 

Bobby de toypoedel 

Ongeveer 1,5 jaar geleden mochten wij ons eerste hondje verwelkomen in ons gezin. Het kleinste frummeltje uit het nest sprak ons vanaf moment 1 heel erg aan en mocht uiteindelijk ons hondje worden. Hij kreeg de naam Bobby. Sinds dag 1 wilde ik iedere beweging van Bobby vastleggen op foto, want alles gebeurt misschien maar 1x. Die momenten kon ik natuurlijk niet voor mezelf houden en ik deelde ze daarom op Facebook. Hier viel Bobby zo erg op dat ik ook een Instagram voor hem ben begonnen, genaamd Bobby.thepoodle. Één van Bobby zijn grootste talenten is poseren voor de camera. Met het geweldige trucje “kopje schuin” pakt hij iedereen in en is hij een ware charmeur!

Mobiyo Focus 

Sinds de komst van Bobby ben ik onafscheidelijk met mijn fotocamera. Wat eerst hobby matig fotograferen was, is nu professioneel geworden. Op 1 januari 2020 heb ik de stap durven zetten en ben ik mijn eigen fotografie bedrijf “Mobiyo Focus” gestart. Mijn grootste doel is om andere hondeneigenaren gelukkig te maken met portretten van hun eigen viervoeter. De herinnering is dan niet alleen in uw gedachte maar staat dan ook vastgelegd op een foto die je vervolgens met iedereen kunt delen. 

Wat ga ik doen bij hondenwereldonline.nl?

Bobby en ik werken al een poosje samen met hondenwereldonline.nl. Bobby heeft namelijk de eer dat hij de prachtige artikelen mag showen aan iedereen die bij HWO in de webshop te vinden zijn. Ook willen wij onze kennis en ervaringen delen over honden en alles wat hierbij komt kijken. Daarom hebben wij de mooie kans aangepakt om ook gastblogger te worden. 

Misty

Mijn naam is Misty Bourguignon en ik ben 19 jaar oud. Ik woon samen met mijn ouders en ons hondje Bobby in Den Haag. Momenteel volg ik de opleiding verpleegkundige niveau 4 en ben ik werkzaam in de thuiszorg. Daarnaast ben ik druk bezig met mijn eigen bedrijfje "Mobiyo Focus" en ons Instagram kanaal!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *