Verzorgingstips Winkels & Merken

Scruffy Chops shampoo en conditioner review

Een tijdje geleden werden wij benaderd door Care Tails of wij het leuk zouden vinden om een shampoo en conditioner te testen. Nou heel erg graag natuurlijk! Zoals we allemaal weten heeft Xena niet het makkelijkste haar en een goede shampoo is dan ook een echte musthave.

Hoe zag ons badroutine eruit?:

We doen Xena niet al te vaak in bad. Meestal 1x in de 2 maanden of als ze echt heel erg vies is. Verder kam ik haar wel wekelijks om alle dode haren te verwijderen. Wij gebruikte altijd shampoo van Tropiclean en ik gebruikte geen conditioner. De shampoo van Tropiclean deed zijn werk, hij zorgde ervoor dat Xena een stuk schoner uit de badkamer kwam maar verder deed het eigenlijk niets voor haar vacht. Ik merkte ook geen verschil met kammen. Daarom stond ik ook zeker open voor een andere shampoo aangezien ik niet het gevoel had dat we alles uit ons badritueel haalde.

Wat meer informatie over de Scruffy Chops shampoo en conditioner:

We horen heel vaak dat de werking van Dode Zee mineralen een geneeskrachtige werking heeft. Het is vaak de oplossing voor huidproblemen en huidaandoeningen. En daar hebben ze van Scruffy Chops op in gespeeld! Dit product is geschikt voor alle haartypes en ook geschikt voor een gevoelige huid. Deze shampoo bevat 98% natuurlijke ingrediënten en 2% Dode zeezout. Hierdoor krijg je een 100% natuurlijk product. Het product is allergeen vrij, sulfaat vrij en parabeen vrij. De Scruffy Chops shampoo en conditioner zijn als eerste op mensen getest voor dat dit gebruikt is voor dieren.

Onze ervaringen:

Wij hadden al gehoord dat we een klein beetje hoefde te gebruiken en daar hebben we ons aan gehouden. Het product schuimt inderdaad goed dus een grote hoeveelheid is echt niet nodig. Dit ligt natuurlijk ook een beetje aan de grootte van je hond. De geur is echt heerlijk maar niet te sterk. Xena krijgt vaak “last” van hele sterke geurtjes. Dan moet ze altijd niezen en dat is bij de shampoo en de conditioner zeker niet het geval. Na het gebruik van de shampoo en conditioner droog ik Xena altijd heel goed af en laat ik haar verder opdrogen. De dag daarna als ze helemaal goed is opgedroogd kam ik altijd haar haren zodat ze in 1 keer helemaal klaar is. Dit hebben wij deze keer ook gedaan en wat een verademing! Xena had echt een stuk minder klitten als normaal. Ik doe er meestal 1,5 uur over voordat Xena helemaal klaar is. Nu was ik binnen 3 kwartier al klaar! Zo fijn voor mezelf maar ook voor Xena.

Wij zijn echt heel enthousiast over de shampoo en de conditioner van Scuffy Chops! Voor Xena is het echt de oplossing om haar haar een stuk zachter te krijgen waardoor het minder snel gaat klitten. Ben je zelf nou ook nieuwsgierig geworden naar deze producten? Op de website van Care Tails vind je meer informatie over de producten van Scuffy Chops. Care Tails is ook te vinden op Instagram. Mocht je ze nog niet volgen dan raad ik je zeker aan om ook dit eventjes te doen.

 

*Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Care Tails bv. Alle ervaringen en meningen zijn onze eigen ervaringen.

Shelley

Shelley is de bedenkster van hondenwereldonline.nl. Hier blogt ze een aantal keer per week. Ze blogt hier over van alles wat met honden te maken heeft en deelt ze haar passie met haar lezers. Ze is trotse eigenaresse van Dwergkees Xena, haar grote liefde.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *