Portretti
Hond en gezin Shoplogs Winkels & Merken

Portretti!

Portretti beloofd dat zij van jouw huisdier een meesterwerk kunnen maken, dat moesten we natuurlijk uitproberen! Toen Portretti ons dus benaderden of wij een canvas wilden uitproberen was ons eerste reactie natuurlijk, JA! Wat wij van Portretti vinden en waar we het canvas van Xena hebben gehangen lees je in deze blog! Wil jezelf ook zo’n mooi canvas hebben van jouw hond? Klik dan hier voor de website van Portretti.

Wat doet Portretti:

Portretti beloofd dat zij een kunstwerk kunnen maken van jouw huisdier doormiddel van een foto die jezelf via de website kan uploaden. Hun team van artiesten gaan met je foto aan de slag en maken een echt kunstwerk van jouw foto. Ze zijn trots op hun “wow-factor” en ik moet zeggen die wow-factor krijg je zeker bij het uitpakken van het canvas! Doormiddel van verschillende ontwerpen kan jezelf je eigen stijl kiezen. Wij hebben gekozen voor het “waterverf portret op canvas”. Nadat je de bestelling geplaatst hebt en het team het ontwerp heeft ontworpen ontvang je een proefdruk via de mail. Als je helemaal tevreden bent word het ontwerp op een canvasdoek gedrukt die daarna gespannen word op het canvasframe.

Onze ervaring met Portretti:

Ik vond het zelf spannend om een foto in te sturen omdat ik niet zeker wist of mijn foto goed genoeg was. Gelukkig werd ik al snel gerustgesteld door Portretti. Omdat zij helemaal zelf het portret maken kunnen ze ook de foto bekijken. Dit betekent dat mocht de foto niet goed genoeg zijn dat zij dan contact met je opnemen voor het mooiste resultaat. Dit vind ik echt een top service! Ook staan er handige tips op hun website voor de perfecte foto! Al snel ontving ik de proefdruk en was ik gelijk verkocht! Mijn foto was dus perfect en het eindresultaat was zo mooi! Nadat ik goedkeuring had gegeven ontvingen wij het portret al vrij snel. Vaak zie je bij een canvas dat de kleuren wat vervagen maar dat is echt totaal niet het geval. Op dit moment staat het canvas nog in onze woonkamer. We hebben al heel veel leuke reacties ontvangen op het canvas, wat natuurlijk super leuk is! Uiteindelijk willen we het canvas op de kamer van onze dochter gaan hangen. Dat is 1 van de enigste plekjes in huis waar nog geen foto staat of hangt van Xena. Aangezien Xena en Jesslynn de beste vriendinnen zijn, kan een foto op haar eigen kamertje natuurlijk niet ontbreken!

Ik zou iedereen Portretti aanraden. Het is gewoon net eventjes anders dan een normaal canvas wat natuurlijk super leuk is. Op dit moment hebben wij ook een hele leuke winactie op Xena haar Instagram kanaal. Je kan hier een eigen portret op canvas naar keuze winnen! Maar kan je niet wachten tot het einde van de winactie, dan kan je natuurlijk nu ook al je eigen Portret bestellen via de website van Portretti. Vergeet ook zeker niet Portretti even te volgen via Instagram en Facebook.

*Deze blog is in samenwerking met Portretti.

Shelley

Shelley is de bedenkster van hondenwereldonline.nl. Hier blogt ze een aantal keer per week. Ze blogt hier over van alles wat met honden te maken heeft en deelt ze haar passie met haar lezers. Ze is trotse eigenaresse van Dwergkees Xena, haar grote liefde.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *