Xena haar favoriete beloning
Opvoedtips Voeding & Snacks Winkels & Merken

Wat is Xena haar favoriete beloning?

Als je jouw hondje wilt trainen en dingen wilt aanleren dan is het een goede methode om dit te doen doormiddel van een beloning.
In de dierenwinkel vind je veel verschillende beloningssnoepjes en het blijft een lastige keuze om te maken welke je aan jouw hond geeft.
In deze blog ga ik jullie vertellen wat haar favoriete beloningen zijn.

1. Leverworst

Xena haar nummer 1 beloning is leverworst! Ze doet er echt alles voor maar ze is ook heel enthousiast wanneer ze de leverworst ruikt.
Daarom is het niet de meest ideale beloning voor Xena om nieuwe dingen aan te leren.
Omdat ze zo graag de worst wil hebben gaat ze alle trucjes doen die ze kan om zo snel mogelijk dat leverworstje te krijgen en daardoor is het soms onhandig.
Maar het is en blijft toch Xena haar nummer 1 beloning, ze vind het echt heel erg lekker!

2. Proline lamb trainers

De lamb trainers van Proline staan op nummer 2 in het lijstje van Xena haar favoriete.
Ze vind ze erg lekker, op het begin moest ze er even aan wennen omdat ze best hard zijn.
Daarom zijn ze voor kleine hondjes ook niet echt ideaal om te geven als beloning omdat je hond goed moet kauwen voor dat je de oefening kan herhalen met je hond.
Maar toch vinden wij ze echt een aanrader omdat Xena ze wel lekker vind.

3. Brokjes

Xena is niet echt een hele goede eter als het om haar brokken gaat. Daarom gebruiken wij haar brokken ook om haar dingen aan te leren. Als we er een spelletje van maken dan vind ze haar brokken wel lekker. Daarom gebruik ik ze om oefeningen met haar te doen zo leert ze en dingen aan en ze krijgt alsnog al haar voedingsstoffen binnen.

4. Botjes beloningssnoepjes

Xena vind de beloningssnoepjes in de vorm van een botje erg lekker. Meestal breek ik deze altijd door de helft en dan krijgt ze een halve als ze een oefening goed gedaan heeft.

Meestal maken we een mix van al deze beloningen en als we dan gaan oefenen krijgt ze verschillende beloningen
Wij oefenen eigenlijk altijd met voer en bijna nooit met speelgoed.
Ik vind het makkelijker om op deze manier dingen aan te leren.
Wat zijn de favoriete beloningen van jouw hond? en beloon je jouw hond met speelgoed of met voer? Laat snel een reactie achter!

Shelley

Shelley is de bedenkster van hondenwereldonline.nl. Hier blogt ze een aantal keer per week. Ze blogt hier over van alles wat met honden te maken heeft en deelt ze haar passie met haar lezers. Ze is trotse eigenaresse van Dwergkees Xena, haar grote liefde.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 Reactie

  1. […] Hoe heb jij de puppy cursus ervaren? Ben jij door gegaan met de vervolg cursussen of wil je gewoon even jouw eigen mening kwijt over hondencursussen? Laat het ons dan zeker eventjes weten want wij zijn heel benieuwd naar jullie ervaringen! Wil je graag weten wat Xena als beloning krijgt? Lees dan eventjes hier. […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *