Shoplogs Verzorgingstips

Een kijkje in Xena haar speelgoed mand

Als wij visite thuis hebben dan word er altijd gezegd dat Xena een beetje verwend is. Waarom? Ik denk dat er zo’n 20 tot 25 speelgoedjes op de grond slingert. Er staan tegenwoordig 2 manden, een kussen en een bench in ons huis en heel vaak slaapt ze gewoon op de bank! Mijn motto is liever verwend dan verwaarloosd en ik vermoed dat Xena het daar helemaal mee eens is! Vandaag ga ik jullie een kijkje geven in Xena haar speelgoedmand en misschien vind jij wel leuke inspiratie voor nieuw speelgoed voor jouw hond.

Knuffels:

Xena is dus echt gek op knuffels en omdat ze haar speelgoed bijna niet kapot maakt hebben wij dus ook heel veel knuffels voor haar. Meestal als wij naar de kermis gaan dan komen we wel thuis met een knuffel voor de hond. Heel veel knuffels komen dus van de kermis. Een paar knuffeltjes komen van AliExpress. Wil je hier meer informatie over? Dan kan je dit vinden bij onze AliExpress Shoplog. Ook hebben we nog wat knuffeltjes die ik helemaal in het begin heb gekocht voor haar bij de dierenwinkel. Als je een knuffel koopt die niet speciaal gemaakt is voor honden dan raad ik je aan om knuffels te kiezen die geen kraaltjes hebben als ogen en knip altijd het label eraf! Die vind Xena namelijk best lekker!

Voer balletjes:

Wij hebben verschillende voerballen die wij vaak gebruiken. Meestal gebruiken we de banaan van Zee.dog Alien Flex. Deze hebben wij gekocht bij Pixies Pantry. We doen hier vaak snoepjes in van Panzi-Pet Benelux. Dit is echt de perfecte combinatie omdat de snoepjes niet zo groot zijn dat je ze er niet eruit krijgt maar ze vallen er ook niet direct eruit. Wil je nou shoppen bij Panzi-Pet Benelux? Neem dan eerst eventjes een kijkje bij deze blog voor een hele leuke actie. Verder hebben wij ook nog een voerbal. Die hebben we helemaal op het begin gekocht in een dierenwinkel omdat Xena een moeilijke eter is. Meestal als we er een spelletje van maken dan eet ze een stukje makkelijker dan uit haar voerbak. Ook hebben wij nog een ander balletje waar je snoepjes in kan doen en deze komt ook van AliExpress. Natuurlijk hebben wij ook nog een KONG. Deze hebben wij helemaal op het begin gekocht. Meestal gebruiken we nu de banaan van Zee.dog omdat de KONG net te klein is. Ze gebruikt haar KONG dus eigenlijk op dit moment alleen om mee te spelen.

Overige speelgoed:

We hebben ook nog wat speelgoed voor buiten, we hebben nog wat balletjes en we hebben natuurlijk ook nog wat flostouwen. Xena is niet zo gek op flostouwen. Ze vind haar andere speelgoed veel leuker. Balletjes vind ze wel heel leuk om mee te spelen. Ook grotere ballen vind ze heel erg leuk. Daar “voetbalt” ze altijd mee met haar baas en dat vind ze super leuk om te doen. Ze dribbelt dan echt over het gras heen. Super schattig en leuk om te zien. Het is natuurlijk niet goed voor haar pootjes om dat heel vaak en lang te doen maar af en toe laten we dat wel toe!

 

Ik ben heel benieuwd hoeveel speelgoed jouw hond heeft, wat zijn favoriete speelgoed is en of jouw hond heel lang met zijn speelgoed doet. Xena heeft nog maar 2 speelgoedjes stuk gemaakt sinds dat ze bij ons is. Ik vind dus dat zij best lang met haar speelgoed doet. Heb jij nog tips voor leuk speelgoed? Laat het ons dan zeker eventjes weten! Ik ben heel benieuwd naar al jullie tips!

Shelley

Shelley is de bedenkster van hondenwereldonline.nl. Hier blogt ze een aantal keer per week. Ze blogt hier over van alles wat met honden te maken heeft en deelt ze haar passie met haar lezers. Ze is trotse eigenaresse van Dwergkees Xena, haar grote liefde.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *