Julius-K9
Voeding & Snacks Winkels & Merken

Julius-K9 de nieuwe productlijn van Panzi-Pet Benelux!

Yeaaahh!! Eindelijk is het bekend en mogen we er meer over vertellen. Panzi-Pet Benelux heeft in samenwerking met Julius-K9 een nieuwe productlijn bedacht en ontwikkeld. Wij zijn echt mega enthousiast over deze producten omdat ze een aantal voordelen hebben! Zo is de kwaliteit net een stukje beter en worden er in deze brokken geen granen en gluten gebruikt! Zo kan elke hond genieten van heerlijke brokjes van Panzi-Pet Benelux!

Hoe is deze samenwerking tot stand gekomen?:

Panzi-Pet wilt heel graag producten leveren van een uitstekende kwaliteit tegen een goede en eerlijke prijs. Om een nog betere kwaliteit te kunnen aanbieden aan de klanten zouden de prijzen omhoog moeten. Iets waar Panzi-Pet niet volledig achter stond. En toen kwam Julius-K9! Zij waren opzoek naar een bedrijf die een nieuwe brok kon ontwikkelen met een eigen fabriek om de kwaliteit te behouden. Julius-K9 staat vooral bekend om de harnassen die van goede en stevige kwaliteit zijn. Ze wilden graag dezelfde kwaliteit kunnen bieden als die zij bieden bij de harnassen. Daardoor ontstond er al vrij snel een samenwerking tussen Panzi-Pet en Julius-K9. Beide bedrijven komen uit Hongarije en bieden allebei een hoge kwaliteit de perfecte combinatie dus! De productlijn in samenwerking met Julius-K9 is dus van een nog hogere kwaliteit maar daar tegenover staat ook een iets hogere prijs. Echter zijn deze brokken nog steeds goedkoper als bij de concurrent. Verder zijn er natuurlijk nog een aantal andere verschillen tussen de Julius-K9 lijn en de andere voeding van Panzi-Pet. Waaronder dat er in de productlijn Julius-K9 geen gebruik word gemaakt van granen en gluten. Dit in tegenstelling tot de Fit Active en de Get Wild. In de Fit Active en de Get Wild word namelijk gebruik gemaakt van rijst. Ook worden er exclusievere ingrediënten gebruikt in de Julius-K9 lijn zoals zalm en everzwijn iets wat Julius-K9 heel graag wilde om de brokken stukje specialer te maken!

Waar worden de brokken gemaakt?:Julius-K9

Ook de brokken in samenwerking met Julius-K9 worden net zoals de Fit Active en de Get Wild lijn in de fabriek gemaakt van Panzi-Pet. Dit doen ze zodat ze altijd de kwaliteit hoog kunnen houden en ze alles in eigen beheer hebben. Op dit moment kan je de Julius-K9 brokken alleen in 10 kilo zakken krijgen maar in de toekomst worden ook de 3 en de 17 kilo zakken toegevoegd aan het assortiment. Ook zijn er proefzakjes te verkrijgen in de webshop van Panzi-Pet Benelux. Deze kan je aanschaffen voor €2,- per stuk. Zodra je een zak aanschaft van 10 kilo krijg je bij de volgende bestelling deze €2,- weer terug! Zo kan je eigenlijk gratis de brokken proberen voordat je een 10 kilo zak aanschaft! Deze proefzakjes zijn ongeveer voor 1 a 2 dagen. Dit ligt een beetje aan de grootte van je hond.

Welke smaken zijn er allemaal?:

Er zijn 8 verschillende soorten brokken ontwikkeld. 2 smaken voor de puppy’s, 5 smaken voor de adults en 1 smaak voor de senioren. Ze zijn onder verdeeld in 3 verschillende categorieën namelijk de city dog, utility dog en de race dog. Binnen deze categorieën zijn er verschillende smaken waar ik iets meer over ga vertellen! Zoals wij net ook al hadden verteld word er geen gebruik gemaakt van granen en gluten. Net zoals bij de andere producten van Panzi-Pet word er geen gebruik gemaakt van synthetische stoffen zoals kleur, geur, smaak en bewaarstoffen

  • City dog: Onder deze categorie heeft Panzi-Pet 2 verschillende soorten brokken ontwikkeld in de smaak Duck & Pear. Deze zijn ontwikkeld voor adults en voor puppy’s die iets minder beweging krijgen. Er zit een vrij hoog vleesgehalte in de brokken en verder zit er een uitgebreide mix in van groente en fruit.
  • Utility dog: Deze categorie is iets uitgebreider dan de andere 2 categorieën. Er zijn 3 verschillende smaken en ook voor de puppy’s en de senioren zijn er binnen deze categorie heerlijke brokken. Deze brokken zijn allemaal hypoallergeen dat betekent dat de brokken zijn ontworpen om de meeste allergieën tegen te gaan. De verschillende smaken zijn Salmon & Spinach, Wild Boar & Berry en Lamb & Herbals. De Lamb & Herbals heb je ook voor de senioren en de puppy’s
  • Race dog: Deze categorie is speciaal voor honden die veel energie verbruiken. Denk bijvoorbeeld aan honden die werken of honden die wedstrijden doen met agility. Er zit een grotere percentage eiwitten en vetten in. Ook zijn deze eiwitten snel te verteren.

Julius-K9Wat is het formaat van de brokken?:

De brokken hebben een kleiner formaat in vergelijking met de andere brokken van Panzi-Pet. Dit hebben ze gedaan zodat deze brokken geschikt zijn voor alle hondenras! Dus elke hond kan genieten van heerlijke brokken. Een ander heel leuk detail waar we helemaal gek op zijn is dat elke brok de vorm heeft van een “K9”! Hoe leuk is dat?!

Waar kan je de brokken bestellen?:

Op dit moment kan je de brokken kopen in de webshop van Panzi-Pet Benelux. In de toekomst willen ze de Julius-K9 brokken ook aanbieden in de winkels. Als je de brokken besteld dan heb je jouw bestelling binnen 2 werkdagen in huis. Wil je graag een combinatie bestellen van de verschillende lijnen dan is dit geen enkel probleem! En ook mijn persoonlijke kortingscode is geldig op de Julius-K9 lijn! Dus bestel jij boven de €15,- gebruik dan de code “xena” dan ontvang je een gratis blikje natvoer naar keuze. Ook krijg je tot het einde van deze maand 10% korting op de nieuwe brokken dus het is zeker de moeite waard om is uit te proberen! Heb jij nog vragen over de nieuwe producten? Neem dan zeker eventjes contact op met Panzi-Pet Benelux. Dit kan via InstagramFacebook en via het contactformulier op de website!

 

Ik ben heel benieuwd naar jullie ervaringen dus als je een zak gekocht hebt of als je een proefzakje hebt geprobeerd laat dan zeker eventjes een reactie achter met jouw ervaring! Wij zijn echt super enthousiast en blij dat nu elke hond kan genieten van heerlijke brokken! Dus ik zou zeggen probeer zeker eventjes een proefzakje voor €2,- zodat ook jij in contact kan komen met deze heerlijke brokken. Wil je meer weten over Panzi-Pet Benelux? Klik dan hier.

 

*Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Panzi-Pet Benelux. Alle ervaringen en meningen zijn mijn eigen ervaringen.

Shelley

Shelley is de bedenkster van hondenwereldonline.nl. Hier blogt ze een aantal keer per week. Ze blogt hier over van alles wat met honden te maken heeft en deelt ze haar passie met haar lezers. Ze is trotse eigenaresse van Dwergkees Xena, haar grote liefde.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *