Panzi-pet benelux
Voeding & Snacks Winkels & Merken

Panzi-Pet Benelux! Het merk dat staat voor puur natuur!

Laatst kwam ik in aanraking met Panzi-Pet Benelux en ik was eigenlijk best benieuwd naar hun producten. Inmiddels hebben wij de snacks getest en deze zijn helemaal goed gekeurd door Xena! Daarom ben ik mij wat meer gaan verdiepen in hun merk en in welke producten zij precies in hun assortiment hebben. Vandaag ga ik jullie kennis laten maken met dit merk dat staat voor puur natuur en lees zeker verder want er staat ook een mooie verassing voor jullie klaar. Wil je direct de website bezoeken van Panzi-Pet Benelux? Klik dan hier.

Wie zijn Panzi-Pet Benelux?:

Panzi-pet is begonnen in 1996 in Hongarije en dit kwam voort uit een samenwerking van verschillende dierenartsen en fokkers. Ze konden op dat moment niet de voeding vinden die de kwaliteit hadden die zij zochten en besloten om zelf een productlijn te ontwikkelen. Inmiddels hebben ze al zoveel verschillende smaken en verschillende brokgroottes ontwikkeld waardoor ze nu een aanbod hebben voor elke hond! De laatste jaren proberen ze steeds meer landen te veroveren met hun eigen brokken. Panzi-pet levert dus in de Benelux maar ze leveren ook in veel andere landen zoals Duitsland, Frankrijk en nog veel meer landen. In de toekomst willen zij in heel Europa hun producten kunnen aanbieden.

Wat maken de producten van Panzi-Pet nou zo bijzonder?:

Ik ben altijd best wel geïnteresseerd in de ingrediënten van de producten die ik geef aan Xena. Panzi-Pet heeft producten die natuurlijk zijn. Dit betekent dat zij geen gebruik maken van synthetische bewaar-, kleur-, geur-, en smaakstoffen. Meestal zijn de natuurlijke producten altijd wat duurder als de standaard brokken maar ook daarin onderscheidt Panzi-Pet zich. Ze bieden een hele goede prijs-kwaliteitverhouding! De prijzen zijn te vergelijken met de “gewone” producten die je in de dierenwinkel kan vinden.

Welke producten kan je allemaal in hun webshop vinden?:

Panzi-Pet biedt verschillende soorten hondenvoeding, voedingssupplementen en snacks aan. Maar ook voor je kat kan je hier terecht! Ze hebben zowel natvoer als brokken in hun assortiment. Het natvoer zit vol met alle voedingsstoffen die je hond nodig heeft dus je kan dit echt gebruiken als dagelijkse voeding. Als je hond moeilijk zijn brokjes op eet dan raden ze aan om een klein beetje natvoer door de brokken heen te doen en niet volledig op natvoer over te gaan. Qua brokken hebben ze 2 verschillende lijnen. De lijn Get wild is vooral ontworpen voor fokkers en groot gebruikers (je kan als particulier deze brokken ook gewoon bestellen en gebruiken). De Fit Active is meer ontworpen voor de particuliere klanten en hier hebben ze ook verschillende smaken voor ontwikkeld. Ook kan je voor hypoallergene brokken bij Panzi-Pet Benelux terecht! Deze brokken zijn special ontworpen voor honden met 1 of meerdere allergieën. Wil jij hier nou meer informatie over hebben? Dan kan je altijd contact met hun opnemen door middel van hun social media accounts. Ze zijn actief op Instagram en op Facebook. Ook kan je hun natuurlijk gewoon een e-mail sturen.

Voedingssupplementen:

Heel eerlijk… Ik wist niet eens dat het bestond! Panzi-Pet biedt dus voedingssupplementen aan voor je hond. Panzi-Pet heeft deze producten ontwikkeld voor hondjes die ziek zijn, oud zijn of gewoon als ondersteuning voor je hond. Ze hebben verschillende varianten en deze producten zijn allemaal op basis van groente en plantenextracten. Hierdoor zijn alle vitamines en mineralen van natuurlijke oorsprong en worden ze dus beter opgenomen door het lichaam. Je hond kan er ook niet teveel van krijgen omdat het lichaam dit automatisch afbreekt. De verschillende supplementen zijn:

  • Fit a Skin – Zorgt voor een hele mooie vacht. Het stimuleert de bestaande vacht en het ontwikkelen van een nieuwe vacht. Dit supplement is perfect voor honden die heel erg last hebben van verharen.
  • Fit a Flex – Dit supplement kan honden ondersteunen die last hebben van gewrichtsklachten. Het helpt artrose te verzachten bij oudere honden.
  • Fit a Broccoli – Ondersteunt de weerstand van je hond en heeft een ontstekingsremmende functie.

Snacks:

Laatst heeft Panzi-Pet ook diverse snacks op de markt gebracht en wij mochten deze uittesten! We hebben de Fit Active Bites Smoked ham and fruit mix getest en Xena vind ze heerlijk. Ze zijn ideaal als je met je hond gaat trainen maar Xena krijgt ze ook gewoon als tussendoortje. Omdat de snacks op dit moment nog best wel nieuw zijn ontwikkelen ze steeds meer snacks. De snacks worden net als de voeding ook samengesteld uit vlees, groente en fruit. En zijn daarom gezond voor je hond. Naast de beloningssoepjes die wij hebben uitgetest hebben ze ook nog Dental Sticks. Eigenlijk is dit hetzelfde principe als een Denta Stick maar dan met natuurlijke ingrediënten. Omdat de sticks een harde structuur hebben is het perfect voor de reiniging van het gebit. En zoals we allemaal weten helpt kluiven ook tegen de stress dus perfect om aan je hond te geven!

Waar kun je deze producten nou kopen?:

Nou heel simpel! Panzi-Pet Benelux heeft een webshop waar je al deze producten kan kopen. Klik hier voor de webshop! EN…. wij hebben samen met Panzi-Pet een hele leuke actie voor jullie. Tot 6/6/2018 krijg je bij een bestelling boven de €15,- een gratis snack naar keuze! Hoe leuk is dat? Op het moment dat je een bestelling plaats kan je bij de opmerking de code “Honden Wereld Online” invoeren. Daarbij kan je ook aangeven welke snack je graag wilt ontvangen. Kan je nou echt niet kiezen? Dat begrijpen wij helemaal, dat konden wij ook niet. Daarom kan je ook gewoon aangeven “surprise” en dan word jij verrast door Panzi-Pet Benelux! Ook hebben wij al een klein primeurtje. Binnenkort heeft Panzi-Pet een leuke samenwerking met K9-unit die wij allemaal wel kennen van de K9 harnassen. Zij hebben samen een voeding ontwikkeld met een ongekende kwaliteit. Zij verwachten dat we deze zomer al kennis kunnen maken met deze voeding! Wij zijn heel benieuwd!

Ben jij net als wij ook enthousiast geworden over Panzi-Pet? Laat het ons dan weten in een reactie op onze Social Media kanalen. Heb jij een bestelling gedaan? Dan zien wij heel graag jullie foto’s en filmpjes terug. Jullie kunnen ons hierin natuurlijk gewoon taggen! Heb je nog vragen over de voeding, snacks of supplementen? Dan kan je altijd contact opnemen met Panzi-Pet Benelux en zij beantwoorden al jullie vragen heel graag! Wil je ook iets lezen over de nieuwe Julius K9 Lijn van Panzi-pet Benelux? Klik dan hier.

* Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Panzi-Pet Benelux. De meningen in deze blog zijn mijn eigen meningen en ervaringen.

Shelley

Shelley is de bedenkster van hondenwereldonline.nl. Hier blogt ze een aantal keer per week. Ze blogt hier over van alles wat met honden te maken heeft en deelt ze haar passie met haar lezers. Ze is trotse eigenaresse van Dwergkees Xena, haar grote liefde.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *