Panzi-Pet Benelux
Voeding & Snacks Winkels & Merken

Ambassadeur voor Panzi-Pet Benelux!

Yeaaaahh!! Eindelijk hebben we het bekend gemaakt! Een project waar we achter de schermen een tijd mee bezig zijn geweest! Xena is ambassadeur voor Panzi-Pet Benelux. Laatst hebben wij natuurlijk een hele leuke samenwerking met Panzi-Pet gehad. Dit beviel van beide kanten zo goed dat we besloten hebben dat we graag verder willen samenwerken met dit merk! Wil je het interview nog een keer lezen met Panzi-Pet Benelux? Klik dan hier. Vandaag ga ik jullie een beetje uitleggen wat jullie nu kunnen verwachten en waarom we gekozen hebben om ambassadeur te worden.

Onze ervaring met Panzi-Pet Benelux:

Nadat wij de samenwerking hadden opgezet met Panzi-Pet Benelux was ik zo enthousiast over de kwaliteit die zij beloofde voor de voeding en de snoepjes dat ik besloot om zelf (met mijn eigen code ;)) ook een bestelling te plaatsen. Ik had de Smoked ham and fruit mix snoepjes al een keer uitgeprobeerd en Xena is daar echt dol op. Mijn bestelling bestond dus ook weer uit deze fruit mix snoepjes, brokken en uit de meaty snacks. Xena is een hele moeilijke eter als het om brokken gaat dus het was best een beetje spannend om haar op andere brokken te zetten. Ze vind meestal op het begin der brokjes lekker maar daarna is ze er al snel op uit gekeken. Xena vind de brokken nog steeds lekker (we gebruiken ze nu 1,5 maand ongeveer). Ik merk vooral verschil met haar vacht. Het glanst meer en het is wat zachter. Toch merk ik aan Xena dat ze steeds iets minder gaat eten. Normaal had ze haar eten allang geweigerd. Ik heb dus nu in overleg met Panzi-Pet Benelux besloten om haar verschillende brokken te gaan geven. De update over hoe dit bevalt zal ik snel een keertje met jullie delen! Ook voor goed advies en vragen kan je dus bij Panzi-Pet Benelux terecht.

Waarom zijn wij ambassadeur geworden?:

Ik sta 100% achter dit merk en ook toen de samenwerking was afgelopen had ik besloten om Xena gewoon op de brokken te laten van Panzi-Pet Benelux. Omdat ik alle baasjes wil informeren over dit merk en onze ervaringen heb ik besloten om toch verder te gaan samenwerken met Panzi-Pet Benelux. Ik ben erg tevreden met alle producten die wij tot nu toe hebben uitgetest en ik kan niet wachten om nog meer producten te gaan testen! Je kan dan ook af en toe een update verwachten op de blog over nieuwe producten, over onze ervaringen bijvoorbeeld met de verschillende brokken en elke maand hebben wij een hele leuke actie voor jullie!

De actie van deze maand!:

Zoals ik net ook al zei zal er elke maand een andere actie voor jullie klaar staan. Deze actie geldt alleen op de eerste bestelling die je plaatst. Bestel je boven de €15,- ? Gebruik dan de code “Xena” en je krijgt een blikje natvoer naar keuze! Hoe leuk is dat? Hoe bestel je nou met deze code? Eigenlijk is het super makkelijk! Stop alle spulletjes die je wil bestellen in je winkelmandje. Reken af en zet in de opmerking “Xena” en de keuze van het blikje natvoer. Kan je niet kiezen? Dat snappen wij zeker! Dan kan je ook “surprise” invoeren en dan word je verrast door Panzi-Pet Benelux zelf! Deze actie is geldig t/m 30/06/2018. Daarna zal er weer een andere leuke actie komen dus wees er snel bij! Wil je direct bestellen of een kijkje nemen op de website? Klik dan hier.

 

Heb jij de actie van de vorige samenwerking gebruikt? Laat ons dan zeker eventjes weten hoe jou ervaring is met Panzi-Pet Benelux! Ik ben heel benieuwd naar jou ervaring. Je kan je bericht naar ons toe sturen via onze social media kanalen, de social media kanalen van Panzi-Pet Benelux en natuurlijk via de e-mail! Volg je Panzi-Pet Benelux nog niet op Instagram? Klik dan hier.

 

* Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Panzi-Pet Benelux. Alle ervaringen en meningen zijn mijn eigen ervaringen.

Shelley

Shelley is de bedenkster van hondenwereldonline.nl. Hier blogt ze een aantal keer per week. Ze blogt hier over van alles wat met honden te maken heeft en deelt ze haar passie met haar lezers. Ze is trotse eigenaresse van Dwergkees Xena, haar grote liefde.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *