Favoriete snacks
Verzorging Voeding & Snacks Winkels & Merken

Xena haar favoriete hondensnacks!

Xena is echt gek op hondensnacks! Als je in de dierenwinkel of tuincentrum loopt zie je zoveel hondensnacks, maar met welke snack maak jij jouw hond nou echt blij? Voor Xena maakt het eigenlijk niet uit welke hondensnack je haar geeft maar toch heeft zij een aantal favorieten. In deze blog ga ik jullie vertellen met welke 3 snacks je Xena echt heel blij kan maken.

1. Beef Jerkies:

Beef Jerkies zijn Xena haar echte nummer 1 hondensnack! Ze is hier echt zo dol op, als ze de zak hoort ritselen dan is ze al helemaal enthousiast.
Het is een snack die je kan geven als aanvullende hondenvoeding, het is gemaakt van 100% rund.
Het vlees word in reepjes gesneden, gedroogd en gekruid, deze snack bevat weinig calorieën en is vet arm. Ook bevat de beef veel eiwitten.
De perfecte snack voor je hond, echt een aanrader!!

2. Gedroogde pensstaafjes:

Gedroogde pensstaafjes staan bij Xena op nummer 2 van haar lijstje met favoriete snacks. Ook op de pensstaafjes is ze echt gek.
Runderpens is ideaal om als tussendoortje te geven aan je hond.
De staafjes worden gemaakt door het water uit de pens te onttrekken, deze staafjes bevatten geen kruiden.
Ze vind de staafjes echt heel erg lekker maar wij (haar baasjes) vinden de pens wel heel erg stinken. Hier moet je dus wel echt rekening mee houden als baas zijnde.

3. De Kong

De Kong is natuurlijk niet echt een snack, voor de mensen die de Kong niet kennen: eigenlijk is het speelgoed voor je hond waar je allerlei lekkers in kan verstoppen. Al het lekkers dat wij in Xena d’r Kong stoppen ziet zij wel echt als snack. Wij vullen de Kong vaak met de spuitbussen die hier voor gemaakt zijn, echter vinden wij deze best wel duur dus soms vullen wij de Kong ook met ander lekkers.
Denk bijvoorbeeld aan leverworst, pindakaas, smeerkaas of voor geweekte brokken.

Er zijn natuurlijk nog heel veel andere snacks die je jouw hond kan geven maar Xena haar favoriete zijn echt deze 3.
Wat zijn de favoriete snacks van jouw hond? Laat ons dit zeker weten zodat we dit ook een keertje kunnen proberen!

Shelley

Shelley is de bedenkster van hondenwereldonline.nl. Hier blogt ze een aantal keer per week. Ze blogt hier over van alles wat met honden te maken heeft en deelt ze haar passie met haar lezers. Ze is trotse eigenaresse van Dwergkees Xena, haar grote liefde.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *