Uncategorized

De nieuwe wintercollectie 2022/2023

Het is weer zover, de maand september is weer aangebroken en dat betekent voor ons dat wij de collectie delen voor het nieuwe herfst en winterseizoen van 2022/2023. We hebben weer leuke nieuwe kleurtjes en patronen voor jullie en die gaan we in deze blog met jullie delen en we vertellen iets meer over de keuze tussen de basic kleuren collectie en de luxe kleuren collectie. Ook hebben we een nieuw leuk extraatje waarbij je je product nog meer kan personaliseren, meer hierover lees je in deze blog.

Nieuwe kleuren:

In onze zomer collectie hebben we al een keer met dit concept gewerkt en ik vond het zo leuk dat ik gekozen heb om weer te gaan voor een collectie basic kleuren en voor een collectie van luxe kleuren. Het wol dat wij gebruiken voor de basic collectie is gemaakt van acryl wol. Dit hebben wij altijd gebruikt en is daarom onze basic collectie. We hebben hier een aantal nieuwe kleuren aan toegevoegd. Hieronder vind je alle kleurtjes die we in het nieuwe winterseizoen hebben.

Ook hebben we er voor gekozen om een luxe collectie toe te voegen. Deze wol is gemaakt van 65% Peruvian Highland wol en 35% Alpaca wol. Dit zorgt voor een product dat nog meer warmte bied aan jouw hond. Ook zijn de vezels van deze wol niet behandeld voordat hij geverfd is. Dit betekent dat de wol alleen gewassen is en niet behandeld is met chemische middelen. Dit zorgt er voor dat de natuurlijke eigenschappen goed zichtbaar blijven. De nieuwe kleuren die wij voor deze collectie hebben uitgekozen vind je hieronder.

Er zit een prijsverschil tussen beide collecties. In de prijslijst vind je nu 2 verschillende kolommen met de prijzen voor de luxe collectie en voor de basic collectie. Hieronder vind je de nieuwe prijslijst. De prijzen voor de basic collectie hebben we ondanks de inflatie gelukkig gelijk kunnen houden met vorig jaar.

Nieuwe patronen:

Uiteraard hebben wij ook gekozen om een aantal nieuwe patronen toe te voegen aan onze collectie. Ook hebben wij van een paar patronen afscheid genomen. Mocht je toch nog een product willen in een oud patroon stuur ons dan zeker even een berichtje dan gaan we kijken voor jullie of we het product nog kunnen maken in een oud patroon. Hieronder vind je een overzicht van de nieuwe patronen.

Glitters:

Een leuk extraatje om je product nog meer te personaliseren zijn onze nieuwste glitters die je kan bestellen. Je kan ervoor kiezen om ze random op je product te maken, de voorletter van je hond, de naam van je hond, bloemetjes, hartjes noem het maar op. De meerprijs hiervan varieert van €2,- tot €5,- wil je hier meer informatie over stuur ons dan even een berichtje. Hieronder vind je alle kleuren.

Inspiratie van de nieuwe collectie:

Ik hoop dat jullie nu een beetje meer inzicht hebben in onze nieuwe collectie. Alle nieuwe kleuren en patronen zijn te bestellen via onze website en ook voor al onze producten. Ook kun je ons een mailtje sturen voor meer informatie of voor bestellingen naar info@hondenwereldonline.nl of je kan ons een berichtje sturen via Instagram of Facebook. Heel veel shop plezier!

Shelley

Shelley is de bedenkster van hondenwereldonline.nl. Hier blogt ze een aantal keer per week. Ze blogt hier over van alles wat met honden te maken heeft en deelt ze haar passie met haar lezers. Ze is trotse eigenaresse van Dwergkees Xena, haar grote liefde.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *