Fashion,  Hond,  HWO Shop

Hondenstrik vanaf €8,-

We hebben 2 type hondenstrikjes. Je kan kiezen voor een strikje die je helemaal zelf kan bevestigen aan elk halsbandje of je kan kiezen voor een strikje die al aan een bandje vast zit. Het voordeel hiervan is dat je niet de hele tijd de halsband om hoeft te laten! Jij kiest dus wat jij zelf het prettigst vind!

Prijzen:

Samenstellen:

Je kan de hondenstrik helemaal zelf samenstellen naar wens. Hieronder vind je al onze kleurtjes op dit moment!

Wasvoorschrift:

Het is mogelijk om al onze producten te wassen in de wasmachine. Toch raden we aan om de producten op te hand te wassen. Wil je de producten toch wassen in de wasmachine doe dit dan op 30 graden in een waszakje.

Inspiratie:

Bestellen:

Je kan een bestelling plaatsen door het onderstaande formulier in te vullen. Mocht je verder nog vragen hebben dan kan je deze mailen naar info@hondenwereldonline.nl of je kan ons een berichtje sturen via Instagram. Je bestelling is pas definitief als je een e-mail terug ontvangt. De standaard levertijd is 2 weken. Omdat al onze producten handgemaakt worden kan de bestelling iets langer duren dan het standaard termijn. Voor de actuele levertijd kan je ons een berichtje sturen.

Vergeet ook zeker niet een kijkje te nemen bij onze andere interieur producten of onze fashion producten!

Hondenstrik bestellen:

Indien je kiest voor een bandje. Stuur hier direct de nekomtrek mee van je hond.

Shelley is de bedenkster van hondenwereldonline.nl. Hier blogt ze een aantal keer per week. Ze blogt hier over van alles wat met honden te maken heeft en deelt ze haar passie met haar lezers. Ze is trotse eigenaresse van Dwergkees Xena, haar grote liefde.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *