Fashion HWO Shop

Dogmom muts voor €15,-

Om helemaal in stijl deze winter door te komen hebben we de dogmom muts ontworpen die helemaal past bij onze hondentruien. Hoe leuk is dat? Een gematchte outfit met je hond!

Prijzen:

Kleuren:

In de wintercollectie van 2022/2023 hebben wij gekozen voor een basic collectie en een luxe collectie. De kleuren uit onze basic collectie zijn gemaakt van acryl wol. Wij hebben altijd met acryl wol gewerkt en daarom noemen wij dit onze basic collectie. Hieronder vind je de kleuren uit onze basic collectie.

Voor de luxe collectie hebben wij deze winter gekozen voor een hele mooie mix wol. Deze bestaat uit 35% Alpaca wol en 65% Peruvian Highland wol. Deze zorgt voor een optimale warmte voor je hond in de winter. Ook is de vezels van deze wol is onbehandeld. Dit betekent dat de wol geen chemische behandeling heeft gehad voor het verven. Dit zorgt ervoor dat je de structuur van de vezels nog heel mooi ziet. Dit zorgt voor een stoer effect. Omdat deze wol een net iets betere kwaliteit is zit er ook een meerprijs aan deze kleuren. In onze nieuwe prijslijst vind je 2 kolommen. 1 prijs voor de basic collectie en 1 prijs voor de luxe collectie. Hieronder vind je de luxe collectie kleuren. Let op, de kleuren kunnen iets afwijken van de foto. Dit komt omdat de wol geen chemische behandeling heeft gehad.

Patroon:

Een patroon is een heel belangrijk onderdeel van jouw product en zorgt ervoor dat je jouw item helemaal kan personaliseren. Hieronder vind je de patronen uit onze nieuwe wintercollectie van 2022/2023.

Extra’s:

Ook is het mogelijk om leuke extra’s aan te schaffen voor jouw item. Je kan kiezen voor glitters in verschillende kleuren, hieronder vind je alle kleurtjes. Ook kan je kiezen voor glitter draad in de kleur goud of zilver en kan je een klein strikje toevoegen aan je muts.

Wasvoorschriften:

Basic collectie: Het is mogelijk om de wol te wassen in de wasmachine, dit kan je doen op 30 graden. De producten kunnen niet in de droger. Toch raad ik het altijd aan om onze producten met de hand te wassen om ze het langste mooi te houden.

Luxe collectie: Deze producten kunnen niet in de droger en moeten ten alle tijden gewassen worden met een handwas. Laat het wasmiddel eerst helemaal oplossen voordat je 1 van onze producten wast. Was het product zachtjes en ga niet wringen of wrijven. Na het wassen graag de producten plat laten drogen.

Inspiratie:

Bestellen:

Je kan een bestelling plaatsen door het onderstaande formulier in te vullen. Mocht je verder nog vragen hebben dan kan je deze mailen naar info@hondenwereldonline.nl of je kan ons een berichtje sturen via Instagram. Je bestelling is pas definitief als je een e-mail terug ontvangt. De standaard levertijd is 2 weken. Omdat al onze producten handgemaakt worden kan de bestelling iets langer duren dan het standaard termijn. Voor de actuele levertijd kan je ons een berichtje sturen.

Neem ook zeker een kijkje bij onze andere interieur producten of onze fashion producten!

Voor de exacte prijs mail naar info@hondenwereldonline.nl

Shelley

Shelley is de bedenkster van hondenwereldonline.nl. Hier blogt ze een aantal keer per week. Ze blogt hier over van alles wat met honden te maken heeft en deelt ze haar passie met haar lezers. Ze is trotse eigenaresse van Dwergkees Xena, haar grote liefde.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *