Haarstrik
Fashion Hond HWO Shop

Hondenhaarstrik €2,50

Voor honden met veel haar voor het gezicht is het een echte must! Maar ook voor andere honden met langer haar is het een super leuk detail, een mooie hondenhaarstrik! Ook onze haarstrikjes kan je helemaal zelf samenstellen. Bestel je 3 strikjes dan ontvang je de 4de helemaal gratis!

Prijzen:

Samenstellen:

Inspiratie:

Bestellen:

Je kan een bestelling plaatsen door het onderstaande formulier in te vullen. Mocht je verder nog vragen hebben dan kan je deze mailen naar info@hondenwereldonline.nl of je kan ons een berichtje sturen via Instagram. Je bestelling is pas definitief als je een e-mail terug ontvangt. De standaard levertijd is 2 weken. Omdat al onze producten handgemaakt worden kan de bestelling iets langer duren dan het standaard termijn. Voor de actuele levertijd kan je ons een berichtje sturen.

Vergeet ook zeker niet een kijkje te nemen bij onze andere interieur producten of onze fashion producten!

Bestelformulier:

Shelley

Shelley is de bedenkster van hondenwereldonline.nl. Hier blogt ze een aantal keer per week. Ze blogt hier over van alles wat met honden te maken heeft en deelt ze haar passie met haar lezers. Ze is trotse eigenaresse van Dwergkees Xena, haar grote liefde.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.