Matchende hondensjaal
Fashion,  HWO Shop

Matchende hondensjaal en dogmomsjaals

Eindelijk kan het! Iets waar ik mega lang naar uit heb gekeken. Iets wat altijd 1 van mijn wensen was. Matchende outfits voor jou en je hond! Hoe cool is dat? Samen door de sneeuw lopen in een gematchte outfit, nu kan het! Met onze sjaals voor honden en dogmoms en al onze andere producten. Ook kan je natuurlijk bij ons terecht als je alleen een hondensjaal wilt bestellen of alleen een sjaal voor jezelf. Neem ook eens een kijkje bij onze hondentruien en Dogmom mutsen. Deze kan je leuk combineren met onze matchende sjaals

Prijzen:

Prijzen

Samenstellen:

Je kan de hondensjaal en de sjaals voor de dogmoms helemaal naar eigen wens en stijl samenstellen! Je kan de kleur, patroon en franjes kiezen. Je kan maximaal 2 kleuren kiezen.

Kleurkeuze hondenwereldonline.nl
Kleur keuze
Patroon
Patroon keuze
Franjes

Wasvoorschriften:

Het is mogelijk om al onze producten te wassen in de wasmachine. Toch raden we aan om de producten op te hand te wassen. Wil je de producten toch wassen in de wasmachine doe dit dan op 30 graden in een waszakje.

Bestellen:

Je kan een bestelling plaatsen door het onderstaand formulier in te vullen en te mailen naar info@hondenwereldonline.nl. Ook voor vragen kan je hier terecht. Het is ook mogelijk om het contact formulier met je eigen gegevens en met de samenstelling van de matchende sjaals hieronder in te vullen. Je bestelling is pas definitief als je een e-mail terug ontvangt. Ook is het mogelijk om ons te contacteren voor vragen of bestellingen via Instagram of Facebook. Er zit standaard een levertijd op onze producten van 2 weken. Voor de actuele levertijd kan je ons altijd een berichtje toe sturen.

Neem ook zeker een kijkje bij onze andere interieur producten of onze fashion producten! Voor andere vragen en bestellingen mag je ons ook altijd een bericht sturen via onze social media kanalen.

Inspiratie:

Voor meer inspiratie kan je altijd terecht op ons Instagram kanaal.

Hondensjaal
Kleur: Colby, Cinza en zilveren glitters
Patroon: Rippy
Dogmom sjaal
Kleur: Ocra
Patroon: Senna
Hondensjaal
Kleur: Souris en Creme
Patroon: Rippy

Shelley is de bedenkster van hondenwereldonline.nl. Hier blogt ze een aantal keer per week. Ze blogt hier over van alles wat met honden te maken heeft en deelt ze haar passie met haar lezers. Ze is trotse eigenaresse van Dwergkees Xena, haar grote liefde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *