hondenspeelgoed
Shoplogs

Wat is nou Xena haar favoriete speelgoed?

Xena heeft echt heel veel speelgoed. Eigenlijk is ze een beetje verwend als het om hondenspeelgoed gaat. Als je in een dierenwinkel loopt zie je zoveel leuks en ik kan mezelf eigenlijk nooit in houden en neem altijd wel iets voor haar mee! Maar ook Xena heeft favoriete als het om hondenspeelgoed gaat.

1. Knuffels

Haar echte nummer 1 speelgoed zijn knuffels! Ze vind knuffels zo erg leuk.
Vaak hoor je dat honden hun knuffels kapot maken maar Xena heeft er nog geen 1 kapot gemaakt en doet er eigenlijk best voorzichtig mee.
Ze vind het leuk om er mee te spelen maar ze gebruikt ze ook als kussen wanneer ze gaat slapen. Het liefste speelt ze de hele dag met ons en haar knuffels. Het spelletje apporteren vind ze het leukste om te doen.

2. Kong

De Kong vind Xena ook echt heel erg leuk speelgoed. Helemaal als wij er lekkere dingen in stoppen dan staat ze echt te springen maar ook overdag vind ze het leuk om er achter aan te rennen of om er lekker op te kluiven. Ik heb het al eerder gezegd maar een Kong vind ik echt een musthave! Ze vind het zo leuk en lekker.

3. Voerbal

Op het begin hebben wij niet meteen een voerbal gekocht maar die kwam er al snel toen we door hadden dat Xena niet echt een goede eter is.
Ze eet haar brokken eigenlijk nooit uit haar voerbak. Ze eet pas als we haar uit de hand laten eten of als we haar brokken in een voerbal doen.
Ze rent dan echt achter haar bal aan en eet al haar brokjes die uit de voerbal komen.
Als je hond de voerbal niet interessant vindt met haar eigen brokjes dan kan je er ook lekkere beloning snoepjes erin doen.

Kortom er is zoveel speelgoed voor je hond en elke hond heeft een andere voorkeur. Dit zijn Xena haar echte favoriete. We hebben ook veel touwtjes maar ze vind trekspelletjes niet heel erg leuk. Welk speelgoed vind jouw hond nou echt heel erg leuk? Stuur ons een berichtje!

Shelley

Shelley is de bedenkster van hondenwereldonline.nl. Hier blogt ze een aantal keer per week. Ze blogt hier over van alles wat met honden te maken heeft en deelt ze haar passie met haar lezers. Ze is trotse eigenaresse van Dwergkees Xena, haar grote liefde.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *