Speciale hondjes
Gastblogs

Ons nieuwe project! Speciale hondjes

YEAAAHH!! Eindelijk kan ik het ook op de blog aankondigen aan jullie! Misschien hebben jullie al iets voorbij zien komen op onze Instagram pagina. Maar vanaf volgende week woensdag starten wij met een heel bijzonder project! Voor dit project ben ik opzoek gegaan naar “speciale” hondjes. Wil je meer lezen over dit project lees dan vooral verder!

Waarom dit project?:

Soms sta ik eventjes stil bij het leven wat Xena heeft en heeft gehad. Mijn mening is dat dit elke hond hoort te overkomen. Ze is geboren in een lief en warm gezin met ongeveer 10 volwassen dwergkeesjes. Haar moeder en ook haar vader waren gewoon in huis toen zij met haar broertjes en zusjes door het huis heen banjerden. Een perfecte start als je het mij vraagt! Daarbij had de fokker al de nodige moeite gestoken in het socialiseren van Xena en was ze helemaal klaar om een nieuw avontuur aan te gaan. Daarna is ze bij ons terecht gekomen en ook hier word ze behandeld als een klein prinsesje. Mede dankzij hondenwereldonline.nl heeft ze het nieuwste speelgoed, mag ze de lekkerste snoepjes en voer testen en heeft ze een aantal mandjes waar ze lekker in kan slapen maar vaak is haar favoriete slaapplek toch wel de bank. Waar ze overigens niet zelf op durf te springen en wij haar altijd op moeten tillen. Als ik haar dan zo op de bank zie liggen dan denk ik wel is wat heb jij een geluk gehad in je leven. Een goede start en ook je verdere leven weet je dat je in een warm gezin leeft. Maar dat is natuurlijk niet voor elk hondje weg gelegd. Veel hondjes hebben een slechte start gehad, hebben gezondheidsproblemen, gedragsproblemen of hebben een beperking. Maar ook deze honden mogen wel is in het zonnetje gezet worden en ook deze verhalen moeten vertelt worden. Daar kunnen we namelijk met ze alle van leren!

Wat kan je verwachten van dit project?:

Wij zijn met een aantal hondeneigenaren in gesprek gegaan en kwamen tot de conclusie dat er best veel hondjes niet het leven hebben die zij misschien wel verdiende. Maar ook hebben we gesprekken gehad met hondjes die extra speciaal zijn omdat zij bijvoorbeeld hun baas heel erg hebben geholpen met een ziekte of depressie. En al deze mooie verhalen gaan wij de komende tijd met al onze lezers delen.

Dus ik zou zeggen hou vooral de blog heel goed in de gaten en zet volgende week woensdag alvast in je agenda want dan komt het eerste verhaal online! Heb jij nou ook een speciaal hondje? en wil jij graag jouw verhaal met ons en onze lezers delen? Stuur ons dan een e-mailtje naar info@hondenwereldonline.nl of stuur ons een berichtje via onze Instagram, Facebook of via het contact formulier.

 

*Foto is gemaakt door TySy Fotografie

Shelley

Shelley is de bedenkster van hondenwereldonline.nl. Hier blogt ze een aantal keer per week. Ze blogt hier over van alles wat met honden te maken heeft en deelt ze haar passie met haar lezers. Ze is trotse eigenaresse van Dwergkees Xena, haar grote liefde.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *