Soesterduinen
Gastblogs

Instagram livestream: Wandelen in Soesterduinen

Zoals jullie wel weten gaan we elke dinsdag live op Instagram. Zo krijgen jullie een kijkje in ons leven, kunnen jullie vragen stellen, met ons kletsen en het belangrijkste! Jullie kunnen Xena live zien! Ook bespreken we op donderdag altijd hoe de livestream is geweest. Volg je ons nog niet op Instagram en wil je ons wel elke dinsdag live zien? Neem dan zeker eventjes een kijkje en volg ons zeker eventjes.

Locatie:

Deze week gingen wij gezellig wandelen met jullie in Soesterduinen. Dit is een natuurgebied dichtbij Amersfoort. Wij wonen daar super dichtbij en het is daar echt heel erg mooi. Ze hebben een bos maar ook duinen. Dus de ideale combinatie voor je hond! Het is een super groot gebied en je kan je daar echt wel even vermaken. Het is een super mooie locatie om foto’s te maken. Ik had alle volgers laten zien hoe mooi de locatie is. Iedereen was het daar mee eens en er kwamen zelfs opmerkingen dat ze hier een keertje heen zouden willen voor vakantie of een weekendje weg! Ik vind het dan ook echt een aanrader. Helemaal als je dichtbij woont moet je daar gewoon een keer geweest zijn! Ook voor de honden fotograven is Soesterduinen echt een aanrader om eens een keertje te kijken om mooie foto’s te maken.

Warmte:

Het enigste waar je rekening mee moet houden is de warmte. Door de weerkaatsing van de zon op het zand word het zand snel heet. Gisteren was het nog net te doen maar na de livestream zijn we vrij snel naar huis gegaan. We hadden nog wat foto’s gemaakt voor wat opdrachten en toen zijn we naar huis gegaan. We kregen ook de vraag waar wij zelf onze foto’s mee maken. Ik heb een camera maar ik gebruik meestal gewoon mijn iPhone 8. Ik vind de camera van mijn telefoon heel goed en ik vind het makkelijk dat ik de foto’s direct kan bewerken op mijn telefoon.

Xena:

We kregen natuurlijk ook weer heel veel vragen over Xena. Bijvoorbeeld of ze wel is los loopt. Op de live stream had ik haar inderdaad aan de lijn. Dat had eigenlijk 2 redenen. Xena kan op zich prima los lopen maar als ze een andere hond ziet dan wilt ze niet meer mee. Dan wilt ze alleen maar spelen. Dat is niet zo heel erg maar als ik aan het live streamen ben is dat wat minder handig! Ook kregen we de vraag of Xena een trucje kon doen… Dat kon ze zeker maar het duurde eventjes! Het zand was namelijk wel heel erg interessant maar uiteindelijk kreeg ik toch een pootje van haar!

 

Ik kon helaas niet alle vragen meer terug kijken omdat er iets mis is gegaan bij het opslaan van de live stream 🙁 Maar vanaf volgende week moet dit zeker weer goed komen! Wil je de Q&A live stream terug lezen van vorige week? Klik dan hier. Heb jij nog een idee wat je graag wilt zien op onze live streams laat het dan zeker eventjes weten via onze Social Media kanalen of via een bericht onder dit artikel! Tot volgende week dinsdag bij onze nieuwe live stream!!

Shelley

Shelley is de bedenkster van hondenwereldonline.nl. Hier blogt ze een aantal keer per week. Ze blogt hier over van alles wat met honden te maken heeft en deelt ze haar passie met haar lezers. Ze is trotse eigenaresse van Dwergkees Xena, haar grote liefde.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *