Verzorgingstips

Tips voor een fijn Pasen met je hond

PASEN!!!! Dat betekent lekker 3 dagen vrij met ze alle en lekker eten en op visite bij familie en vrienden. Maar hoe kan je nou zorgen dat je hond ook geniet van deze 3 dagen weekend? Wij delen vandaag onze tips en tricks met jullie en wij wensen jullie een heel vrolijk Pasen toe!

 

Chocolade, Chocolade en nog een Chocolade!

Als ik denk aan Pasen dan denk ik eigenlijk automatisch aan chocolade paashazen, chocolade paaseitjes en nog meer chocolade! Maar zoals we met ze allemaal wel weten is chocolade heel erg gevaarlijk voor honden. Vertel dus aan de paashaas dat er ook honden in het huis zijn en zorg dat de paashaas de eitjes niet verstopt op plekken waar jouw hond bij kan. Ik vind het ook altijd gezellig om de paaseitjes op de tafel te zetten maar pas hier ook bij op en laat je hond nooit alleen met een schaaltje met chocolade paaseieren.

Paaswandeling:

3 dagen vrij betekent dus Quality Time met de familie maar waarom zou je jouw hond ook niet een beetje extra aandacht geven? Maak lekker een grote wandeling met je hond. Ga naar het bos of ga lekker uitwaaien op het strand. Kan je hond niet mee naar familie? Maak dan een grote wandeling voordat je naar de paasbrunch toe gaat. Jouw hond is na een wandeling zo moe dat hij het niet eens door hebt dat je weg gaat voor het familie bezoek.

Paasbrunchen met de hond:

Ook voor je hond is het een beetje feest maak dus ook iets lekkers voor je hond klaar. Wil je hier wat meer inspiratie voor? Check dan eens onze recepten. Je kan lekkere hondenkoekjes voor je trouwe viervoeter bakken en deze geven tijdens de paasbrunch. Elke dag die brokken is soms ook een beetje eentonig toch!?

Denkspelletjes:

Maak leuke denkspelletjes voor je hond en doe deze met hem. Denkspelletjes zijn super leuk en ook goed voor je hond. Wil je wat inspiratie voor leuke denkspelletjes? Pinterest staat er vol mee! Neem dus zeker is een kijkje en volg ons ook direct even op Pinterest. Dat kan je hier doen.

 

Ik hoop dat wij jullie wat inspiratie hebben kunnen geven voor de paasdagen! Wij wensen jullie allemaal een heel fijn paasweken toe en wees voorzichtig met de chocolade!!

Shelley

Shelley is de bedenkster van hondenwereldonline.nl. Hier blogt ze een aantal keer per week. Ze blogt hier over van alles wat met honden te maken heeft en deelt ze haar passie met haar lezers. Ze is trotse eigenaresse van Dwergkees Xena, haar grote liefde.

Dit vind je misschien ook leuk...

2 Reacties

 1. Corina Leget zegt:

  Ik vind het echt súper leuk dat er zó veel te vinden is online om je te helpen met je 1ste puppy! Jij bent écht een waardevolle aanvulling op het plezier dat we aan onze Appenzeller Rachel beleven. (En vice versa) ik ga de wortel appel koekjes zeker proberen voor de Pasen! ❤

  1. Hi Corina,
   Wat een super lieve en leuke reactie! Heel erg bedankt hiervoor.

   Ik hoop dat de koekjes goed in de smaak gevallen zijn!

   Liefs,

   Shelley en Xena

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *