BuddyBites
Hond en gezin Shoplogs Verzorging Voeding & Snacks Winkels & Merken

BuddyBites

Onze eeuwige zoektocht naar hét perfecte voer voor onze hond, Xena is nu 2,5 jaar en ik heb het perfecte voer nog steeds niet gevonden. Ik heb me er maar bij neergelegd dat Xena een selectieve eter is die genoeg afwisseling nodig heeft in haar voedingspatroon. Toen BuddyBites mij benaderde of ik hun voer zou willen uittesten was ik direct enthousiast! Weer een poging om toch hét perfecte voer te vinden. Want wees nou eerlijk, je kan je tijd veel beter besteden aan een wandelingetje maken met je hond dan je druk te maken om het voer van je trouwe viervoeter. Buddybites maakt het zelfs nog een veel makkelijker dan dat. Aan de hand van een eenvoudig lidmaatschap (die jezelf eenvoudig kan pauzeren of kan stoppen) wordt het hondenvoer automatisch opgestuurd zonder dat je hier zelf over na hoeft te denken. Laat die wandelingen maar komen!

Wat is BuddyBites?

BuddyBites is net een beetje anders dan alle andere hondenvoer merken. Door 10 simpele vragen stelt BuddyBites hét perfecte voer samen voor jouw hond. Dit zijn vragen zoals de leeftijd, het ras en het gewicht van je hond. Nadat jouw Buddypas helemaal is samengesteld bestel je het voer voor je hond. Je gaat dan een lidmaatschappij aan die jezelf op elk gewenst moment kan pauzeren, wijzigen of stopzetten. Je zit dus nergens aan vast maar BuddyBites zorgt er wel voor dat jij altijd op tijd de voeding voor je hond in huis hebt zodat je nooit meer zonder voer komt te zitten, hoe fijn is dat!? Wil je hier meer over lezen? Klik dan hier.

BuddyBites

Kwaliteit:

Iets wat ik heel erg belangrijk vind aan hondenvoer is de kwaliteit van het voer. BuddyBites gebruikt alleen ingrediënten van de hoogste kwaliteit met natuurlijke mineralen en vitaminen. Ook zorgt BuddyBites ervoor dat er in elke samenstelling minstens 47% vlees zit. In de samenstelling die Xena krijgt zit zelfs 57% vlees. Doordat het voer word aangepast aan jouw hond kan elke hond genieten van het heerlijke voer van BuddyBites. Zelfs als je hond graag graanvrije brokjes eet vanwege bijvoorbeeld allergie!

BuddyBites koekjes:

Naast de opmaat gemaakte voeding die BuddyBites aanbied, kan je bij BuddyBites ook nog terecht voor heerlijke koekjes. Deze zijn verpakt in een handig rolletje die je mee kan nemen in je tas tijdens een wandeling. Ik heb wel eens dat we op pad zijn en dat ik een snack vergeten ben voor Xena. Met deze rolletjes die je super makkelijk in je tas kan bewaren zorg je er voor dat je altijd iets lekkers bij je hebt voor je hond. Er zitten 16 koekjes in 1 rolletje en je kan de rolletjes bij de voeding bijbestellen. Wil je meer lezen over de koekjes? Klik dan hier.

Onze ervaring met BuddyBites:

Ik was heel nieuwsgierig wat onze selectieve eter vond van de brokjes van BuddyBites. Nadat ik zelf de 10 simpele vragen had ingevuld en onze Buddypas had ontvangen kreeg ik na een paar dagen ons pakketje binnen! Uit onze vragen kwam naar voren dat wij extra aandacht mochten besteden aan de glans van Xena haar vacht. Hierdoor werd er wat zalmolie toegevoegd aan de voeding. Daar was ik super blij mee. Ik gaf Xena voorheen wel vaker zalmolie over haar brokjes heen als een soort topping. Maar ik vond dit zelf soms vervelend als je haar brokjes mee moest nemen op vakantie of als ze naar de oppas gaat. Nu zit dit standaard in haar brokjes wat super fijn is! Nadat we alle vragen hadden beantwoord en het voer hadden besteld, kwam na een paar dagen ons pakketje binnen. Xena rook direct aan de doos dat dit pakketje wel voor haar moest zijn en was meteen enthousiast! Wij geven Xena altijd 2x per dag eten dus ik heb het aantal gram per dag gedeeld door 2e en de brokjes aan haar gegeven. In 1x haar bakje leeg! Goed gekeurd dus!

Voor- en nadelen:

Ik ben zelf echt mega enthousiast over het concept van BuddyBites. Altijd voer in huis en ook nog eens perfect samengesteld voor jouw hond. Ook ben ik wel eens onzeker over de hoeveelheid brokjes die ik Xena moet geven. Die onzekerheid komt vooral voort uit haar eetgedrag. Maar door de Buddypas waar het aantal gram voer dat Xena nodig hebt staat vermeld is dit verleden tijd. Ik vind de brokjes wel wat klein. De grootte van de brokken worden aangepast aan de grootte van je hond. Voor Xena is het formaat perfect, ze is geen snelle eter dus zijn kleine brokjes geen probleem. Mocht je een kleine hond hebben die wel schrokt dan zou je kunnen overwegen om de brokjes in een voerdispenser aan je hond te geven zodat hij er iets langer over doet om de brokjes op te eten.

BuddyBites

Xena en ik zijn echt heel erg enthousiast over de voeding van BuddyBites en ik wil je zeker aanraden om eens een kijkje te nemen op hun website. Ze bieden een 100% tevredenheidsgarantie aan dus waarom zou je het niet proberen!? Op ons Instagram kanaal vind je nog een handig filmpje over BuddyBites en een leuke winactie. Je maakt kans op een samengesteld voedingspakket voor jouw hond! Check dus snel de actie. Vergeet dan ook zeker niet om BuddyBites te volgen!

*Deze blog is in samenwerking met BuddyBites. Alle meningen en tips zijn van ons zelf.

Shelley

Shelley is de bedenkster van hondenwereldonline.nl. Hier blogt ze een aantal keer per week. Ze blogt hier over van alles wat met honden te maken heeft en deelt ze haar passie met haar lezers. Ze is trotse eigenaresse van Dwergkees Xena, haar grote liefde.

Dit vind je misschien ook leuk...

2 Reacties

 1. ben benieuwt naar uw reactie bij de ene zeg je dat xena terug in top vorm is met caro croc en bij buddybites komt het eigelijk op het zelfde neer nu ons ziva is een moeilijke, kruising tussen maltezer en shitzu en we moeten haar brokjes altijd iets er bij doen in stukjes ,pate of hesp of iets anders want ze kan anders de brokken meer dan 3 dagen niet aan raken en dan krijgen we natuurlijk melijd en doen we er iets bij zodat ze toch eet , nu mijn vraag is de buddybites nu beter of de carocroc want we zijn op zoek naar iets dat ze goed doe eten word op 5 december 4 jaar gesteriseerd en teefje ,wat is uw bevinding ,dank alvast luc

  1. Beste Luc,

   Bedankt voor je bericht!
   Het klopt inderdaad dat Xena eerst de brokjes kreeg van BuddyBites en nu van CaroCroc.
   Ik geloof er zelf in dat 1 bepaald voer merk niet in elke levensfase van je hond past. Ook is natuurlijk elke hond anders en wat jouw hond het lekkerst vind is heel moeilijk om te zeggen op afstand.

   Het verschil tussen BuddyBites en CaroCroc is dat Buddybites voer helemaal samenstelt op de behoefte van je hond. Dit is ook in een abonnement (die je wel makkelijk kan stoppen en wijzigen). CaroCroc is daarin tegen een merk wat je kan kopen bij veel dierenspeciaalzaken. Er zit dus zeker een groot verschil in beide.

   Op dit moment krijgt Xena dus de brokken van CaroCroc en gaat dit voor nu heel erg goed en vind ze de brokjes lekker.

   Ik hoop je hiermee iets meer informatie te hebben gegeven.
   Groetjes,

   Shelley

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *