Vraag maar raak

Vraag maar raak!

Wat is er nou leuker dan al je vragen die je hebt eindelijk te kunnen vragen aan een deskundige?! Doe je geen hondencursus meer maar wil je wel graag het advies van een honden gedragsdeskundige? Vind je het lastig om te bepalen hoe je de vacht van jouw hond moet verzorgen? Welke shampoo je moet gebruiken en is het überhaupt nodig om shampoo te gebruiken? Of wil je graag die ene vraag stellen aan je dierenarts maar durf je het niet? of wil je een andere kijk op jouw hond zijn gezondheidsprobleem? Vanaf nu ben je aan het goede adres bij hondenwereldonline.nl!

Vraag maar raak!

In dit nieuwe concept is het dus echt mogelijk om (gratis!) jouw vraag aan een deskundige te stellen. Hondenwereldonline.nl is begonnen vanuit mijn zoektocht om een zo leuk mogelijk baasje te zijn voor Xena maar een deskundige ben ik helaas niet! Daardoor heb ik contact opgenomen met verschillende deskundige en ben ik met deze deskundige een samenwerking voor jullie aan gegaan. Het idee van vraag maar raak is dat jullie 1x per maand een van onze deskundige kunnen spreken. Dit zal gaan gebeuren op ons nieuwe Instagram account. Zorg er dus zeker voor dat je dit account dan ook volgt! Naderhand zullen wij alle vragen en antwoorden bundelen en dit ook op de blog zetten. Zo kan je jouw vraag en antwoord altijd terug vinden!

Honden gedragsdeskundige:

Ja, ja! Eindelijk hebben we haar gevonden! Onze gedragsdeskundige. Vanaf nu is Jeannette van hondentraining Jeannette onze gedragsdeskundige op hondenwereldonline.nl. Zij is in 2017 begonnen als kynologisch instructeur in opleiding. Zij heeft de opleiding gevolgd op de Martin Gaus Academie. Zij zal vanaf nu al jullie vragen over het gedrag bij je hond beantwoorden. Op 22/05 komt haar voorstel blog online en kan je meer over Jeannette lezen en over wat zij allemaal gaat doen voor hondenwereldonline.nl. Je kan haar natuurlijk alvast volgen op Instagram.

Trimster:

1 van de lastigste punten van het verzorgen van een hond vind ik persoonlijk toch wel de vacht! Vanaf nu kan je met al je vragen over de vacht verzorging van je hond terecht bij hondenwereldonline.nl. Onze vaste vacht deskundige is Peets mobiele top trimsalon! Zij komen aan huis met hun mobiele hondentrimsalon en halen je hond op voor een lekkere wasbeurt of een gehele trimbeurt. Hoe fijn is dat?! Ook zijn zij de winnaars van het RTL programma “Mijn zaak is de beste”. Wij zijn super blij en trots dat wij Peets mobiele top trimsalon mogen toevoegen aan ons team van deskundige. Ik raad je daarom zeker aan om eventjes een kijkje te nemen op hun Instagram pagina.

Op dit moment zijn we nog opzoek naar een dierenarts en een deskundige op het gebied van voeding! Ben jij of ken jij iemand die zich heel erg graag zou willen toevoegen aan ons team? Stuur ons dan zeker eventjes een berichtje naar info@hondenwereldonline.nl. Blijf dus zeker de blog en ons Instagram account in de gaten houden zodat je niet de eerste “vraag maar raak” mist!

Shelley

Shelley is de bedenkster van hondenwereldonline.nl. Hier blogt ze een aantal keer per week. Ze blogt hier over van alles wat met honden te maken heeft en deelt ze haar passie met haar lezers. Ze is trotse eigenaresse van Dwergkees Xena, haar grote liefde.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *