Honden evenementen kalender
Op stap met je hond

Honden eventenmenten kalender

Yeaah! Vandaag starten we met een nieuwe rubriek. Iets wat al heel lang in mijn hoofd zat om voor jullie te schrijven. Want wat is er nou leuker dan opstap te gaan met je hond? Als je hond drukke omgevingen en andere honden leuk vind dan is een honden evenement de perfecte plek om naar toe te gaan voor een dagje uit met je hond. In deze rubriek zal ik elk kwartaal de leukste hondenevents met jullie delen. Organiseer jij zelf een event of ga jij altijd naar een event toe die niet aan dit lijstje mag ontbreken laat het ons dan zeker eventjes weten!

Openingsweekend van hondenzwemvijver “Ut Poeleke”

Op 13 en 14 april 2019 opent hondenzwemvijver “Ut Poeleke” weer zijn deuren en iedereen die graag langs wilt komen is welkom om een kijkje te nemen. De zwemvijver is in Oeffelt vlakbij Boxmeer. De entree is gratis en je kunt er terecht van 12:00 tot 17:00. Je bent welkom met hond maar mocht je hond de drukte niet fijn vinden dan mag je ook een kijkje nemen zonder hond. Wil je meer weten over dit evenement? Neem dan even een kijkje op de website.

Animal Event

1 van de grootste dieren events in Nederland is het Animal Event. Op 3,4 en 5 mei 2019 kun je op dit evenement terecht voor jou portie dieren vermaak! Je vind er een leuk interactief programma en verschillende leuke stands waar je lekker kan shoppen voor al je huisdieren. Het Animal Event word zoals elk jaar gehouden bij dierenpark de Beekse Bergen. Ik wil je aanraden om je dagje Animal Event ook te combineren met een bussafari (extra bij te boeken voor €6,-). De tickets kosten aan de deur €17,50 maar als je ze online koopt zijn ze €16,55. Voor je hond betaal je maar €2,50. Wil je nou meer informatie over het Animal Event of wil je graag wat foto’s zien van vorig jaar? Neem dan een kijkje op de website van het Animal Event.

Dogpop

Op 25 en 26 mei 2019 kun je in Den Haag terecht voor Dogpop! Dit evenement word nu voor de 8ste keer gehouden. De toegang is ook hier gratis en het evenement is van 11:00 tot 17:00. Je ziet verschillende workshops en demonstraties. De hoofdsponsor van dit leuke event is Prins Petfood dus ik zou zeker even een kijkje nemen!

Doggy Days

Doggy Days is een do it yourself weekend. Deze word gegeven op 14 t/m 16 juni. Er worden verschillende workshops, presentaties en clinics gegeven en jij bepaalt helemaal zelf waar je naar toe wilt. Ook is er natuurlijk tijd voor je hond om even lekker uit te razen. De prijzen verschillen heel erg en zijn inclusief overnachting. Ben je geïnteresseerd? Dan raad ik je voor de juiste prijs om even een kijkje te nemen op de website. Het evenement word georganiseerd op het vakantiepark Landal Twenhaarsveld.

Ik ben heel erg benieuwd of jij van plan bent om naar 1 van deze events te gaan en of jij al een keertje op een event bent geweest! Laat je reactie zeker achter op onze social media kanalen en mocht jij zelf nou een leuk event hebben voor het volgende kwartaal laat het ons dan zeker weten. Wil je nou niet naar een evenement maar wil je iets anders leuks doen met je hond? Lees dan snel eventjes deze blog.

Shelley

Shelley is de bedenkster van hondenwereldonline.nl. Hier blogt ze een aantal keer per week. Ze blogt hier over van alles wat met honden te maken heeft en deelt ze haar passie met haar lezers. Ze is trotse eigenaresse van Dwergkees Xena, haar grote liefde.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *