Dierendag
Op stap met je hond

Jullie bepaalde onze dierendag!

4 oktober, een hele bijzondere dag voor ons. Het is voor ons niet alleen maar dierendag maar dit is ook de datum dat Xena 1 jaar bij ons in huis is. Dat verdient natuurlijk iets heel speciaals. Daarom zat ik te denken wat we konden doen om dit te vieren. Een give away? Nee, dat hadden we al gedaan toen Xena echt jarig was. Of misschien een Q&A? Nee, ook dat hebben we al een aantal keer gedaan. Daardoor had ik bedacht dat het misschien wel heel leuk zo zijn als jullie onze dierendag zouden bepalen! Ik heb daarom jullie op Instagram een aantal vragen gesteld met hoe wij de dag moesten invullen. In deze blog ga ik jullie vertellen hoe wij dit hebben ervaren!

Het ontbijt:Dierendag

Voor het ontbijt van Xena had ik jullie 2 keuzes gegeven. Brokken met leverworst of met zalmolie. Het was heel erg close maar de zalmolie heeft de meeste stemmen gekregen! Het was 48% voor de leverworst en 52% voor de zalmolie. Iets waar ik heel blij mee was want de zalmolie is een stuk gezonder voor Xena. Maar ik denk dat Xena toch net iets gelukkiger was geworden van de leverworst. Wel heeft ze heel erg van haar ontbijt gesmuld dus ook de zalmolie viel goed in de smaak.

DierendagOns ochtend activiteit:

Voor ons ochtend activiteit heb ik aan jullie gevraagd of we moest gaan wandelen of dat we lekker konden uitslapen. Jullie kozen bijna allemaal voor wandelen! Iets waar je Xena niet gelukkiger mee had kunnen maken denk ik. Sommige van jullie hadden misschien al gelezen dat we dit weekend een weekendje weg gaan dus ik had nog best veel tijd nodig voor de voorbereidingen. Daarom zijn we gaan wandelen in onze eigen wijk! Ik vind dit echt een super tip. Soms hoor ik hondeneigenaren die geen tijd hebben voor een lange wandeling. Iets wat ik soms wel kan begrijpen, wij hebben ook geen tijd om elke dag naar het bos te gaan. Zoek daarom een mooi plekje op in je eigen woonwijk waar je lekker kan gaan wandelen. Dit scheelt reistijd maar zo kan je wel eventjes iets langer wandelen met je hond dan normaal.

Middag snack:Dierendag

Meestal krijgt Xena in de middag altijd een kleine snack. Ik vroeg aan jullie welke snack ze op dierendag zou krijgen. De keuze was een pensstaaf of een zalmstrip. En weer kozen jullie voor… de zalm! Xena heeft heerlijk van haar zalmstrip gesmuld. Ik denk dat zij het zeker eens is met jullie keuze!

DierendagOns middag activiteit:

Daarna vroeg ik aan jullie wat ons middag activiteit zou worden. Jullie kozen met 61% voor knuffelen in plaats van spelen met een bal. Dus hier hebben wij natuurlijk uitgebreid gebruik van gemaakt! Ik zelf was super blij met deze keuze en Xena denk ik ook. Na onze lange wandeling had ze niet zo heel veel puf meer om nog met een bal te gaan spelen.

Verzorging:Dierendag

Natuurlijk moet Xena ook op dierendag verzorgd worden. Mijn vraag aan jullie was dus moet Xena in bad of word Xena gekamd. Jullie kozen met 67% voor kammen. Iets waar Xena en ik jullie heel dankbaar voor zijn. Wij gaan dus dit weekend een weekendje weg en ik denk dat Xena na dit weekend namelijk weer in bad kan. Xena vind in bad gaan niet heel erg maar kammen vind ze een stuk relaxter.

Ik wil jullie allemaal heel erg bedanken voor het stemmen op onze Instagram story. Wil je graag bewijs hebben dat wij echt gedaan hebben wat jullie hebben gestemd check dan zeker eventjes onze Instagram Story daar delen we leuke foto’s en filmpjes van onze dierendag! Ik hoop dat jullie allemaal een hele fijne dierendag hebben gehad! Laat je nog even weten wat jij gedaan hebt deze dierendag?

Shelley

Shelley is de bedenkster van hondenwereldonline.nl. Hier blogt ze een aantal keer per week. Ze blogt hier over van alles wat met honden te maken heeft en deelt ze haar passie met haar lezers. Ze is trotse eigenaresse van Dwergkees Xena, haar grote liefde.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *