Review Zeumeren
Hond en gezin Op stap met je hond

Op stap met je hond: Zeumeren

Vorige week zondag hebben wij weer een nieuwe locatie getest. Deze keer gingen we naar het recreatiegebied van Zeumeren. Je kan hier echt van alles doen en in de zomer is het echt super leuk om met je kinderen naar toe te gaan. In de winter (tussen 1 oktober en 1 mei) mag je daar ook wandelen met je hond. Zeumeren ligt in Gelderland dichtbij Barneveld. Zoals ik al zei voor kinderen is het echt super leuk en er is van alles te doen.

Activiteiten:

Er zijn verschillende activiteiten in de zomer te doen (let er wel op dat je dan je hond niet mee mag nemen). Zo kan je er bijvoorbeeld waterskiën en is er een schateiland voor de kinderen. In de winterperiode kan je met je hond rondom het meer lopen. Ben je benieuwd naar de activiteiten die ze hier aanbieden kan dan even snel op hun website.

Strand zeumeren

Onze ervaringen:

Toen wij er waren was het vrij rustig met honden wat wij fijn vonden zodat wij Xena konden trainen op het los meelopen met ons. Dat ging eigenlijk perfect. Als je een hond hebt die van zwemmen houd dan is het ook zeker leuk om hier een keertje naar toe te gaan. Er is strand, water en een groot gras veld en je kan helemaal om het meer heen lopen. Wel moet je parkeerkosten betalen als je door de slagbomen heen rijd. De kosten waren €3,-. Dus dit vonden wij zeker nog te overzien. Kortom wij vinden het zeker de moeite waard om hier naar toe te gaan met Xena. Xena vond het ook heel erg leuk en wou bijna niet meer de auto in om naar huis toe te gaan. Dus zeker een tipje om heen te gaan als je dichtbij bent.

 

Wil je nou nog meer tips voor leuke uitjes check dan snel de volgende pagina.

Heeft jouw hond nog een favoriet uitje die wij niet hebben bezocht? Laat dan snel een reactie achter of stuur ons een berichtje op onze social media kanalen zodat wij misschien dit uitje ook kunnen uit testen.

Shelley

Shelley is de bedenkster van hondenwereldonline.nl. Hier blogt ze een aantal keer per week. Ze blogt hier over van alles wat met honden te maken heeft en deelt ze haar passie met haar lezers. Ze is trotse eigenaresse van Dwergkees Xena, haar grote liefde.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *