We are back
Hond en gezin

We are back!

Terug van weg geweest! We zijn een tijdje niet online geweest op hondenwereldonline.nl maar daar komt verandering in. Zoals jullie al eerder hebben kunnen lezen op de blog ben ik eventjes weg geweest in verband met mijn zwangerschapsverlof. Inmiddels is Xena een grote zus geworden van een heel mooi meisje, Jesslynn. We zijn helemaal in de wolken en aan het idee gewend dat er een klein meisje aan ons gezin is toegevoegd. Hierdoor kunnen wij ons weer volledig gaan storten op het schrijven van nieuwe blogs en het ontwikkelen van nieuwe ideeën voor het leukste hondenplatform van Nederland!

Wat kan je verwachten?

Wat je kan verwachten is een goede vraag! Ik ben op dit moment heel druk om een aantal projecten voor hondenwereldonline.nl uit te werken. Zodra wij hier iets meer over kunnen vertellen hou ik jullie natuurlijk op de hoogte. Verder kan je als van ouds nieuwe blogs verwachten met informatie, leuke weetjes en feitjes, reviews en onze ervaringen met honden en over honden. Verder zijn we heel erg nieuwsgierig naar jullie input en zou ik het super leuk vinden om meer met jullie, onze lezers in contact te komen. Wil je graag iets lezen of heb je een mega goed idee voor hondenwereldonline.nl? Stuur ons dan zeker eventjes een berichtje.

Wanneer kan je een nieuwe blog verwachten?

Vanaf nu starten wij met het schrijven van nieuwe blogs. Je kan nu elke maandag en vrijdag een nieuwe blog verwachten op hondenwereldonline.nl. Ons eerste blog staat dus vrijdag alweer online! Wil je nou geen blog missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Dit kan je doen door het formulier hiernaast in te vullen. Wil je niet 2 keer per week van ons genieten maar wil je nog veel meer van ons zien? Dan kan je ons ook volgen op Instagram, Facebook en Pinterest. Stuur zeker al je tips naar ons toe via ons contactformulier of via social media en ik zie jullie graag vrijdag weer terug!

Shelley

Shelley is de bedenkster van hondenwereldonline.nl. Hier blogt ze een aantal keer per week. Ze blogt hier over van alles wat met honden te maken heeft en deelt ze haar passie met haar lezers. Ze is trotse eigenaresse van Dwergkees Xena, haar grote liefde.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *