Do It Yourself Recepten Voeding & Snacks Winkels & Merken

Smoofl Tropical Delight review

Van het weekend hebben wij weer heerlijke koekjes gebakken. Ik wou een eigen receptje uitproberen maar toen vond ik nog een pakje met Smoofl mix. We hebben dit pakje ooit gekocht op een hondenevenement en ik dacht… Laat ik deze maar is een keertje maken! We hebben een tijdje terug de Smoofl The Classic geprobeerd. Wil je hier meer over lezen? Klik dan hier. Vandaag gaan we dus voor de tropical delight!

Ingrediënten:

Net zoals de The Classic bakmixen is ook deze bakmix gezond voor je hond. Er zitten geen gluten en granen in en deze bakmix is ook nog 100% vegetarisch. Je kan zelf ook allerlei lekkere dingen toevoegen maar dat hebben wij deze keer niet gedaan. In deze bakmix zit watermeloen, honingmeloen en aardbei verwerkt. Xena is echt gek op meloen dus ik was heel erg benieuwd hoe zij deze koekjes vond smaken.

Onze ervaring:

Ik zeg heel vaak in mijn eigen recepten dat het makkelijke recepten zijn om te maken. En dat is het vaak ook zeker. Maar de Smoofl bakmixen zijn helemaal heel makkelijk. Het enigste wat je hoeft te doen is water toe te voegen en de ingrediënten te mixen. Ik gebruik altijd onze uitsteek vormpjes van AliExpress. Wil je hier meer informatie over? Klik dan hier. En dat gaat echt super snel en gemakkelijk. Xena vind ook deze koekjes weer super lekker. Ik vond The Classic echt heerlijk ruiken naar appeltaart toen wij deze aan het maken waren en dat gevoel miste ik wel een klein beetje bij de Tropical Delight. Maar ook de Tropical Delight valt heel erg bij Xena in de smaak en dat is natuurlijk het allerbelangrijkste!

 

Wil je graag nog meer en andere recepten lezen dan kan dat natuurlijk zeker. Klik dan hier. Heb jij zelf nou nog een recept die je vaak maakt voor je hond? Laat het ons dan zeker eventjes weten zodat wij deze kunnen uitproberen en wie weet zie jij je eigen recept wel terug op onze blog! Heb jij zelf al de bakmixen uitgeprobeerd van Smoofl? Laat ons dan zeker eventjes jouw ervaring achter want dat vind ik natuurlijk super leuk om te lezen!

Shelley

Shelley is de bedenkster van hondenwereldonline.nl. Hier blogt ze een aantal keer per week. Ze blogt hier over van alles wat met honden te maken heeft en deelt ze haar passie met haar lezers. Ze is trotse eigenaresse van Dwergkees Xena, haar grote liefde.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *